Cwenna isimli üyenin son içerikleri

1. C

Maksimum 100k Sistem Önerisi

Merhabalar. Şu anda maksimum 100k'ya alınabilecek en iyi oem sistem hangisidir? Teşekkürler.
  2. C

Öneri [Rehber] Monitörün Berbat HDR Modundan Kurtulun. HDR Ayarlama.

Karşılaştırma resimleri var mıdır?
  3. C

Laptop/İşlemci Satış Hk.

Merhaba beyler. Yaklaşık bir sene önce bir kasa dizdim elimde bir monster laptop kaldı. Bi 6 ay kadar önce de işlemciyi değiştirdim elde 7500f işlemci kaldı temiz. Bunları satmak istiyorum da malumunuz iş güçden dolayı elden satamıyorum vaktim yok. Tanıdık falan da yok ki vereyim o elden teslim...
  4. C

❌İndirim Bitti! Getir - Getirbüyük Algida İndirimi

olmuyor kampanya gözüküyor ana ekranda ama sepette gözükmüyor
  5. C

🔥İndirim Google Play 750tl Hediye Kartları İndirimli

Geçen 6000 tl aldım sıkıntı çıkmadı
  6. C

❌İndirim Bitti! Enebada Googleplay 25tl Kod 8 Tl

Nasıl yani google playa girdin bakiyen 3900 ve kullanamıyor musun?
  7. C

🔥İndirim Maydonoz Döner Tavuk Dürüm Döner 19₺ (Getir Yemek)

aldım ben teşekkürler
  8. C

600TL Dijital Oyun Ve Müzik Platformlarında Harcadığınız Kadar Bonus!

bana apple uygulama bonusu çıkmış 1000tl buna da bakabilirsiniz
  9. C

🔥İndirim Trendyol Yemek & Market 250 TL İndirim

Yav bana niye kızıyorsunuz ben gördüğümü paylaştım sadece. Baklava gibi tatlılarda veya birden çok kişilik siparişlerde işe yarar. İsteyen kullanır isteyen kullanmaz.
  10. C

🔥İndirim Trendyol Yemek & Market 250 TL İndirim

Hopi üzerinden dağıtılıyor kodlar. Yemek - 750 TL'ye 250 TL İndirim Market - 1000'TL'ye 250 TL İndirim
  11. C

Yardım İşlemci yükseltmesi mantıklı mı

hocam aynı şekilde bende 7500f kullanıyordum oyunlarda takılma oluyordu %1 fps düşüyordu sürekli 7800x3d geçtim şu an herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum
  12. C

🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

İndirim kodu falan var mı şu an 2k gözüküyor
  13. C

Arap parfüm önerisi 2-2.5k bütçe

ne tür parfüm arıyorsun? Yaz kış, fresh, meyveli? Biraz detay vermelisin. Ayrıca instagramdan bilindik yerlerden alırsan sıkıntı yaşamazsın, ruxan dediğin yerler gereksiz pahalıya satıyor.
  14. C

🔥İndirim Süvari Erkek Siyah Chelsea Bot - 1499TL

Beyler bunu nasıl geri iade ediyoruz? Hesap oluşturmadan sipariş etmiştim, beden büyük geldi. İade edicem de nasıl edicem en ufak bir fikrim yok.
  15. C

🔥İndirim 7800x3d 14.766₺ + Peşin Fiyatına 9 Taksit!

Aldım 9 taksite. Şu an başka bir satıcı satıyor fiyatı artmış gözüküyor ama 500 tl'de indirim var gözüküyor. Şu anda 14829 gibi fiyata denk geliyor. Ayrıca 1000 tl'de bonus verdi. Mis gibi oldu eyvallah.
Geri