CXath1 isimli üyenin son içerikleri

1. C

🔥İndirim Belkin Eco Örgülü Usb-C - Usb-C Kablosu, 2 M, 240 W 589₺

İlk gözüme çarpan fiyat farkı var. 😁
  2. C

🔥İndirim Lcw Joy Stitch Figürlü Çoklu Şarj Kablosu 149 TL

Bu ürünün indirime girdiğini nasıl tespit ettiniz.
  3. C

🔥İndirim Klasse Pro 70x30 300₺ | 90x40 439₺

Bir tek ben mi memnun kalmadım beyaz mousepadden. 90x40 Kaymıyordu 😭
  4. C

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

nasıl yapıcam hocam. gamepad uygulaması var mı
  5. C

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

Arkadaşlar arka tuşlar ya alt kısımdaki tuhaf tuşlar analog ya da yön tuşları gibi çalışıyor. Oyunlarda bu tuşlara ekstra buton ayarlayamıyormuyuz. Mesela bus similatör oynuyoruz ve arka tuşa atama yapmak istiyoruz analog gibi çalışıyor.
  6. C

🔥İndirim 3.519 TL - Ugreen Nexode 20.000 Mah 130 W Power Bank

Link bende açılmıyor nedense
  7. C

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

ulugames ile görüştüm. kutuyu açtığınız için iade almayız diyorlar. jelatilerini bile sökmedim. ama iyi hiç iyi niyetli yaklaşmıyorlar. 1788257120 hocam yay sesi gibi değil ama bildiğin çınlama gibi. özellikle space tuşunda var. boşluk çok olduğu için baya belli oluyor f75 de yok mesela. w4...
  8. C

hocam kulağınızı yaklaştırarak space tuşuna bakma imkanınız var mı. yankı gibi tiz bir ses geliyor.
  9. C

Arkadaşlar klavyeye bugün bakabildim. Her tuşa basınca çınlama sesi geliyor. Bu normal değil değil mi?
  10. C

🔥İndirim Aula F75 Mekanik Rgb Tkl Ice Vein Switch Klavye 2.696,35tl

Doğrudur hocam ama bu boy kullanamıyorum. Aula f99 aldık bir yakınıma Yön tuşları ile numpad içiçe olunca zorlandım.
  11. C

Bende f108 bakıyorum. O da tam boyda iyi duruyor
  12. C

Bende greywood daha çok beğendim. Hatta reaper aldım iade ettim. 😁
  13. C

Çapraz dediğimiz o değil hocam. Dizilişi çapraz. Analogların yanyana olması lazım
  14. C

Bende yıllardır dualsense kullnıyorum fifada ama çapraza alışmak lazım hocam. Daha yeni 2 tane ds5 bozuldu. Çalışıyor ama sıkıntıları var. 1788034965 Youtube asura yazdım 6 saat öncesinde yığınla reklam yapmışlar
Geri