İndirim bitmiş sağlam bindirim başlamış. Bende thermalright frozen pro almıştım. İçimdem tf7 macun çıkmıştı zar zor sürmüştüm. Geçenlerde kasayı değiştirsim mx4 macun kullandım. Yaklaşık 5 derecde sıcaklıklarım arttı. 2 kere sil baştan yaptım yine aynı. Sonra dibinde kalan tf7 sürdüm...
Düşük fps olayını bilmiyordum. Benimde aklımda sl120 infinity var. Wireless almak pek istemiyorum. Asia horse da hiç duymamıştım. Replika olarak jumpeak mx120, Coorcirl cd-1 var bildiğim. Aklıma gelmeyen birkaç model daha var. Temuda coolcirc var ama 3 tanesi 1700 lere geliyor ve tek kablo ile...
Daha kasam yok ama bugün sahibindende 3 adet 140 lık infinity alcaktım. Elemanlada yazıştık hatta. İyiki almamışım. Kasa da aralık ortası gibi stoklara girecekmiş. Bende temudan fan aldım ama tanesi vergi dahil 400 tl ye geldi. Ve geçmeli değiller. İade edip geçmeli alıcam. Siz iyi almışsınız...
Bende 140 öyle biliyorum ama 3 tane 140 lık takanlar var. Vision ile vision compact farklı kasa mı? Linkteki resimde alta 3 adet 140 lık takılı
https://uk.pcpartpicker.com/b/jmHzK8