ya semicenk bugün yeni şarkı çıkartmış çıkmaz bir sokakta diye başında ki giriş nakarat kısmı falan o melodi çok tanıdık tıpatıp aynı melodiye sahip şarkı vardı 3 kişi oturduk araştırdık bulamadık yok bulabilecek var mı allah aşkına uyuyamıyoruz ya
https://www.koctas.com.tr/arpelia-calisma-masasi-140x70x73-cm-dikdortgen-ayakli/p/5002199613
BU FİYAT BANDINDA MASALARA BAKTIĞIMDA İKEA'DA VE CEREMICAL DİYE BİR MARKANIN MASALARI VAR FAKAT İKİSİNDE DE SALLANMA SORUNU VARMIŞ TEK SEÇENEĞİM BU VAR NE DİYORSUNUZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ BU MASA HAKKINDA ?
X-Raypad Aqua Control Zero mouse pad kullanıyorum daha önce hiç temizlemedim nasıl temizlemem gerekiyor temizlerken dikkat etmem gereken bir şey var mı
bir arkadaşım hediye için mikrofon siparişi verdi itopya hesabı onundu fakat fatura bilgileri bana aitti itopya ile görüşsem verirler mi kargo takip numarasını ?
forum atmadan önce diğer forum atan arkadaşlara baktım işte driver kurun bilgisayarı yeniden başlatın falan yazıyordu yaptım ettim düzelmedi sonra birisi mikrofon zor takılıyor yazmıştı çıkarttım sert bir şekilde ittim tık etti sonra da düzeldi sanırım mikrofonu sert takmak gerekiyor