cxngizhan isimli üyenin son içerikleri

1. C

Şarkı bulamıyorum yardım

ya semicenk bugün yeni şarkı çıkartmış çıkmaz bir sokakta diye başında ki giriş nakarat kısmı falan o melodi çok tanıdık tıpatıp aynı melodiye sahip şarkı vardı 3 kişi oturduk araştırdık bulamadık yok bulabilecek var mı allah aşkına uyuyamıyoruz ya
  2. C

Youtube thumbnail kalitesi

teşekkür ederim konuyu okuyan diğer arkadaşlar biliyorlarsa onlarda yazarsa çok sevinirim çok ihtiyacım var bu bilgiye
  3. C

araştırdım ama bulamadım kesin olarak photoshop ile mi yapılıyor ?
  4. C

KENDİ YOUTUBE KANALIMDA THUMBNAIL YAPMAYA ÇALIŞTIĞIMDA HANGİ Aİ UYGULAMASINI KULLANIRSAM KULLANAYIM BU KALİTEYİ ELDE EDEMİYORUM NASIL BÖYLE KALİTELİ THUMBNAİLLER YAPABİLİRİM ?
  5. C

Arpelia Çalışma Masası 140x70x73

https://www.koctas.com.tr/arpelia-calisma-masasi-140x70x73-cm-dikdortgen-ayakli/p/5002199613 BU FİYAT BANDINDA MASALARA BAKTIĞIMDA İKEA'DA VE CEREMICAL DİYE BİR MARKANIN MASALARI VAR FAKAT İKİSİNDE DE SALLANMA SORUNU VARMIŞ TEK SEÇENEĞİM BU VAR NE DİYORSUNUZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ BU MASA HAKKINDA ?
  6. C

3000 TL'YE KADAR MASA ÖNERİSİ

elimde sadece fikir olarak bu var araştırmalarıma göre masa başka bir öneriniz varsa bekliyorum.
  7. C

3000 TL'YE KADAR YAN MONİTÖR ÖNERİSİ

diğer arkadaşların da yorumlarını merak ediyorum, dikkate alacağım.
  8. C

GIGABYTE G24F-2
  9. C

fikir olarak elimde bunlar var 1. monitör 2. monitör 3. monitör 4. monitör daha iyi diyebileceğiniz monitörler varsa bekliyorum
  10. C

mousepad temizliği (X-Raypad Aqua Control Zero)

tamamdır eyvallah
  11. C

çok pislendi biladerim ya mouse kaymıyo artık
  12. C

X-Raypad Aqua Control Zero mouse pad kullanıyorum daha önce hiç temizlemedim nasıl temizlemem gerekiyor temizlerken dikkat etmem gereken bir şey var mı
  13. C

Çözüldü✓ itopya da fatura bilgisinde yazan bilgilerle kargo takip öğrenilir mi

bir arkadaşım hediye için mikrofon siparişi verdi itopya hesabı onundu fakat fatura bilgileri bana aitti itopya ile görüşsem verirler mi kargo takip numarasını ?
  14. C

Çözüldü✓ HyperX Cloud 2 Mikrofon Çalışmıyor

forum atmadan önce diğer forum atan arkadaşlara baktım işte driver kurun bilgisayarı yeniden başlatın falan yazıyordu yaptım ettim düzelmedi sonra birisi mikrofon zor takılıyor yazmıştı çıkarttım sert bir şekilde ittim tık etti sonra da düzeldi sanırım mikrofonu sert takmak gerekiyor
  15. C

Çözüldü✓ HyperX Cloud 2 Mikrofon Çalışmıyor

15 dakika önce geldi ve mikrofon çalışmıyor iyice taktım çıkarttım resledim driver kurdum resledim ama değişen bir şey yok ne yapacağım
Geri