İnşallah öyledir. Az önce tekrar bi baktım tekrar termaş macun sürdüm .d değişen bişey olmadı. Boşta 60 derece max 71 yğk altında cinebenchte 80-81 derece oyunlarda 88-90 derece
Dostlar merhaba;
4 yıldır bilgisayarımın ve ekran kartımın termal macununu hiç değiştirmemiştim. Üşengeçlikten değiştirmedim. Geçenlerde oyun oynarken oyunum dondu ve 2. kez olunca artık şu işe gireyim dedim. Termal macunumu güzelce değiştirdim. Burda rampage tm-501 kullandım. Aslında ayaküstü...
Dostlar işlemcimin ve ekran kartımın termanl macunlarını yeniledim. Bilgisayaro açtım testlere soktum ekran kartımda sorun yok 4-5 derecelik bir düşüş yaşandı. Fakat işlemcimde durum tam tersi oldu. Sebebini anlayamadığım şekilde dereceler fırladı 25-30 derece yukarlara çıktı. 75-80 derceydi şuan
dostlar altyapı testinde adresim üzerine başka bir kullanıcı çıktı bende numaraları vs değiştirirken boş daire çıktı 35mbps alıyormuş max turknet 400 tl x firmaların fiyatları daha düşük ne alıcam çok anlamam bu işlerdeb
ben günlerdir sim1 deniyodum açılmamıştı az önce direkt sim1 i denemeden sim2 taktım açılmış. inşallah sim1 kullanıma başlamamıştır
telefon: mi11 ultra