cyberwarrior1453 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Shein indirimli ürünler

Yeni oluşturduğum hesapta ki ilk siparişte kargo çıktı işte onu anlamadım Aynı adresten falan mı algıladı naptı
  2. C

Shein indirimli ürünler

Gizli sekmeden webden yeni hesapla girdim, indirim aktif oldu ama kargo çıkıyor, kargo çıkmaması için ne yapmak lazım Mobil uygulamadan mı girmem gerekiyor
  3. C

Shein indirimli ürünler

Opera yerine chrome gizli sekme ve vpn de iş görür mü? Vpn de hangi bölgeyi seçtiniz
  4. C

Shein indirimli ürünler

Peki telefon numarası olayını nasıl hallettiniz
  5. C

Shein indirimli ürünler

Üyelik açarken telefon numarası istemiyor mu? O kısmı nasıl geçiyorsunuz var mı çözümü
  6. C

Shein indirimli ürünler

Telefon numarası olmadan sipariş verebiliyor musunuz? Telefon numarası kalmadı ve her hesap açılışında telefon no istiyor. Var mı bir çözümü
  7. C

Shein indirimli ürünler

Temuda karayoluyla gönderilir olan çanta vs tarzı büyük kargolar havayoluna dönmüş. Temudan Türkiyeye göre fiyat avantajı olan ürün önerisi var mı
  8. C

Shein indirimli ürünler

Riske girmedim iptal ettim, havayoluyla gelenler hızlı geliyorda diğerleri risk
  9. C

Shein indirimli ürünler

Hem bu var hem de acaba gümrüğe takılırsa ek bir vergi çıkar mı.
  10. C

Shein indirimli ürünler

Hocam temu dan kara yolu ile aldığım ürün 30 gün sonunda ulaşmamış olursa, gümrükte çıkacak faturayı temu kendi mi halleder bize mi yansıtır ve bize yansıdığı senaryoda ürünü almaktan vazgeçme şansımız var mı?
  11. C

Shein indirimli ürünler

Temudan karayolu ile aldığımız ürün eğer 30 gün içinde gümrükten geçmez ve gümrükte ücret çıkarsa, o ücreti ödemek zorunda mıyız. Siparişten vazgeçme şansımız vs var mı? Ona göre iptal edicem siparişi
  12. C

🔥İndirim LC WAİKİKİ ALT LİMİTSİZ 200TL HEDİYE ÇEKİ! (TT Selfy)

Kullanmayacak olan varsa 100 TL google play kodu ile takas edebiliriz
  13. Gskill Ripjaws 16 GB (2×8) DDR4 3600Mhz CL18 Sıfır Ram
    Satılmış

Satılık Gskill Ripjaws 16 GB (2×8) DDR4 3600Mhz CL18 Sıfır Ram

Sıfır kapalı kutu, vatandan alındı. Hiç kullanılmadı, kutusu açılmadı. Faturası mevcut. Yalnız elden teslim.
    3,500.00 TRY
  14. C

❌İndirim Bitti! Sony Dualsense Şarj İstasyonu 849 TL (kupon ile)

Bilkom garantili değil, ama ithalatçı garantili olanlar bile daha yüksek fiyattan satıldığı için bilerek aldım
  15. C

❌İndirim Bitti! CarrefourSA &PayFour 500₺ lik alış veriş 1₺ (Yeni Üyelere)

Carrefoursa Mini de geçiyor, ama uygulama çok sıkıntılı. Ben kasaya geçtikten sonra uygulamaya girmeye çalıştım, girmedi. En sonunda kasiyer işlemi iptal etti. Marketten çıkıp uygulamaya giriş yapabildikten sonra, dönüp tekrar deneyerek alabildim (uygulama ekranında bekledim çıkış yapmasın diye)...
Geri