diski sil cıkmıyor yapamıyorum nasıl yaparım
1661166298
biçimlendirmeye calıştıgımda Windows NT bu sürücüyü biçimlendiremiyor diyor
1661166850
ve boyle bir şey var bunu nasıl kaldırabılırımyardımcı olun lutfen
d diskini tamamen temizleyip c diski ile birleştirecektım fakat d diskini temizleyemiyorum bunu nasıl yapabılırım yardımcı olursanız cok sevınırım
1661165762
d diskindeki herşeyi sildim fakat hala birazcık dolu gozukuyor d diski 131gb 118gb boş diyor bunu nasıl 0 yaparım
arkadaşlar benim 240gb lik bir ssdim var ve pcyı alırken c ve d olarak ıkıye bolunmustu, c diskinde 120gb var fakat windows falan kurulu oldugu ıcıcn 10gb 6 gb falan kalıyor d dıskınde ıse 40gb var ben bu 2diski birleştirebilirmiyim acaba yardımcı olursanız sevınırım
merhaba arkadaşlar geçen hafta red dreagonun k565 rudra modelını almıstım 18 temmuza kadar fırma kapalıydı bugun klavye geldı sabah farketmedım ama sımdı ş harfı yerınde k harfı var iade edebilirmiyim yada sizce gerek varmı
arkadaşlar boş c diskim 90 gb c dıskıne hıcbırsey ındırmıyorum kurmuyorum ama sureklı 5 7 10 gb gibi alanlar kalıyor c diskinde. Acaba c diskini nasıl temizlerim yardım ederseniz sevinirim
https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11410
ben bunu buldumda bu nasıldır aynı klavyemı
1657634510
sanırım bunu alacagım goruntusu cok hosuma gıttı ıncelemesınede baktım ıyı dıyorlar sızce alınır mı?