en yakın fiyat 4200 diye gördüm dolayısıyla 500 TL yani öğrencisi var asgari ücretli var. Sizin için 500 TL bir şey ifade etmiyorsa direk geçebilirsiniz zahmet edip yazmaya gerek yok
1784052971
evet kablolu model
hocam gecikme ile alakalı bilgim yok ama doğru hatırlıyorsunuz ben sağlık açısından kablolu kullanıyorum. Normalde bende airpod var ama farkındalık oluştuktan sonra eski kablolu kulaklığımı kullanıyorum yürüyüşte sporda vs
Bende pazar günü cloud 3 kablolu versiyonunu sipariş verdim bakalım inşallah sıkıntı olmaz. Bende baktım dediğiniz gibi hyperx cloud herkes ses kasma olayına çok iyi diyor
hız
hızlandıramamışsın derken nasıl hızlanıdırabilirim ? ram leri bios tan yüksek hz e çektim ayrıca geforce dan optimizasyon yapınca sorun olmuyor ama o zamanda adamların görüntüsü net olmuyor. yani sadece performans tarafına çekince sorun olmuyor ancak o durumda da dediğim gibi yüzler çok net...
yıllar önce burada birileri rampage comfort önermişti ve fiyatı da gayet uygundu öyle çok pahalı bişey değildi. cs2de longta iken b smok dahi abartısız duyuyordum ve faceit oynarken çoğu zaman insanlar kulaklığımın markasının ne olduğunu soruyordu. pedleri falan bayağı kötü oldu ve pedleri ayrı...
bende de aynı sistem var işlemciyi ryzen 5 5600 e yükseltmiştim ama ekran kartım düşük gtx 1650 super. CS2 oynuyorum son zamanlarda smok ve molotof olunca ani fps drop giriyor. sadece ekran kartı değişikliği mi yapsam yoksa bunu satıp komple sistem mi alsam bende kararsızım :)