cyclnxd isimli üyenin son içerikleri

1. C

Çözüldü✓ Xeon x5450 mavi ekran hatası

Evet anlik kullandığım islemcide zaten yapıyorum e8400 ama oyunlarda yeterli gelmiyor artik o yuzden yukseltmek istemiştim ama aksilik oldu yapamadim tekrar teşekkür ederim.
  2. C

Hayır yapmayacagim, anakartim 4 pin cpu besleyebiliyor, galiba desktop icin uretilen cpu ya gececegim q9550 veya q9560, server cpulari sogutmak ve beslemek bu anakartta zor, ayrica hdd yi denedim ama sonuc degismedi. Yardim ettiğiniz ve ilgilendiğiniz icin teşekkür ederim.
  3. C

120W islemci, 65W ekran kartim guc harciyor sogutucu ve hdd ne kadar harciyor bilmiyorum ama yeterli degil mi yani?
  4. C

Peki, deneyip sonucunu yazacagim ilgilendiginiz icin tesekkur ederim
  5. C

Bios uzerinden boot ettim
  6. C

Intel stok fan kullaniyorum, yuk altinda degilken 38-45C arasi aliyorum, stres testine soktugumda 72 76 dereceye kadar cikiyor ama hicbir oyuna giremedigim icin uzun sure yuk altindaki sonuc ne olur bilmiyorum.
  7. C

Elimde 5 tane ram bellek var, birisi samsung dram yongasina sahip 2gb 800mhz, 2 tane 1gb elixir dram yongasina sahip 677 mhz, ve 2 tane 2gb sunucu bellegi sec yongasina sahip 800 mhz ram var hepsini tekli ve ciftli sekilde denedim ancak sonuc hep ayni
  8. C

Youtube da videolar çeken birinin paylaşımı xeon771to775biosmod.blogspot.com bu sitede yayınlıyor
  9. C

Peki harddiskin diğer işlemci ile sorun çıkartmamasını ne sağlıyor? Yani sorunlu harddiskin diğer işlemci ile de çalışmaması gerekmez mi? 1610115986 Başka bir harddisk deneyeceğim.
  10. C

Evet son sürüm ve modlu
  11. C

Hayır eski, samsung 230gb 5400rpm hdd
  12. C

İyi forumlar, 1 ay önce aldığım xeon x5450 işlemciyi modladığım foxconn g31mxp anakartıma taktım. Sistem açıldı ancak genel olarak kullandığım uygulamalara girememeye başladım, yalnızca tarayıcı tarzı uygulamalara girebiliyordum, 10-15 dakikalık kullanım sonrası takılmalar ve akabinde mavi ekran...
Geri