Cyespow0 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Hazır sistem alacağım tavsiye verir misiniz

Neyse kral ben pckolik den almıyıcam 32k veriyim adam akıllı itopyadan soğutuculu bir şekilde alıyım yardımlarınız için teşekkürler.
  2. C

pckolik güvenilir site mi bu kadar ucuz olması normal değil bence birde bu soğutucu iyzco falan anlamadım.
  3. C

ekran kartını 4060 a düşürdüm,SSD yükselttim fakat soğutucu alamıyorum ve burda 27.000 tl ye denk gelirken itopyada neden 32k ilk defa duyuyorum bu siteyi sıkıntı olmaz mı win 11 kurulur gelir mi ?
  4. C

O bütçemi aşar. 1743868056 bütçe 32.500 normal 30 ama zam geldiği için 32.500 olsun. 1743868250 https://www.itopya.com/it-open-v21-intel-core-i5-14400f-msi-geforce-rtx-4060-ventus-2x-black-8gb-oc-16gb-ddr5-1tb-n_h28481 SSD,soğutma yükselttiğimde sanırım en mantıklı bu kasa.Tüm kasaları tek tek...
  5. C

Sistem topla adlı kısımdan toplayabiliceksem,onlar kurucaksa olur.
  6. C

SSD,kasa,soğutma yükseltince fiyat uçuyor. Gaminggentr de falanda daha uygun kasalar var ama lexar marka SSD,RAM,hava soğutma seçemiyorum falan sanırım itopya bu yüzden pahalı 1743867519 Bilmem amd mi almalıyım?
  7. C

Tek tek farklı yerlerden sipariş edemem. 1743867374 Bu siteden almam seçenekler kötü.
  8. C

https://www.tebilon.com/amd-7500f-gigabyte-geforce-rtx-4060-windforce-oc-8gb-gigabyte-a620m-h-kingston-16gb-512-gb-ssd/ Merhaba,hazır sistem alacağım fakat son gelen zamlarla birlikte İTOPYA dan alacağım RTX 4060 lı 30 k lık kasa şuanda istediğim özelleştirmelerle en az 32.500k oluyor. Şu anda...
  9. C

Nvdia ekran kartlarında model farkı nedir?

Tamamdır Teşekkürler yardımın için.
  10. C

hazır sistemin içinde olucak galax, palit gibi markalar yok. Yani diyosun ki ventus dışı fark etmez. Neden ventuse kötü dedin?
  11. C

Arkadaşlar 4060 Ekran kartı alıcam ama modelleri birbirinden farkının ne olduğunu bilmiyorum. Gigabyte Windforce, Asus Dual , MSI ventus falan bunların arasında fiyat farkı var peki hangisini almalıyım? ucuz olanı alırsam ne fark eder yardımcı olursanız seviniri.
Geri