Arkadaşlar selam, playstation plus’dan gow ragnarok oynadım bir süre ve oyun bitmeden üyeliğim bitti ve oyunu cd sürümünü satın aldım kurdum ama oyun önceki save dosyamı görmüyor ama ps5 depolamada dosya var ve oyunun arayüzünde, ps ana menüsünde oyunun yüzde 82 si bitmiş gözüküyor acaba save...
Arkadaşlar merhaba Silent Hill 2’yi oynamak istiyorum ama ps5’de mi oynamalıyım yoksa pc’de mi iki tarafı da deneyim edenlere sormak istiyorum.Teşekkürler.
Gpu: rx 6700 xt
Cpu: ryzen 5 5600
Ram:16 gb
Hedef 1080p bu arada
Arkadaşlar merhaba yeni ps5 aldım merak ettiğim bir konu var. Cyberpunk 2077 oyununu ps4 kutulu şekilde alırsam ps5 e taktığımda ps5 güncellemesi alacak mı yoksa ps4 sürümü mü çalışacak (kutulu ikinci el düşünüyorum)
Arkadaşlar iyi akşamlar, bildiğiniz üzere epic games yaz indirimleri başladı ve ben de the last of us 1 oyununu almak istiyorum ama oyunun optimizasyon olarak çok sıkıntılı olduğunu öğrendim gelen güncellemeler ile bu düzeltildi mi yoksa hala sıkıntılar yaşanıyor mu ? oyunu 1080p ultra ayarlarda...
Arkadaşlar selam, ryzen 5 5600 işlemcim için soğutucu almak istiyorum stok fan ile kullanıyorum hala. Fiyat performans bir ürün arıyorum tavsiyelerinize açığım,teşekkürler.
selam herkese amd nin yeni sürücüsünü kurdum ve battlefield 2042 oyunu açılırken şöyle bir ekran ile karşılaştım
Alt tab atınca düzeldi ve birkaç kez oyunu açıp kapadım bir daha böyle bir ekran gelmedi arkada ramleri boşaltsın diye bir program açıktı ondan dolayı mı oldu yoksa ekran kartında mı...