Cylopt isimli üyenin son içerikleri

1. C

Sistemi Almalımıyım sizce

Kendin ddr5 bir sistem toplayabilirsin 14k ya fln (işlemci+ram+anakart). Ddr4 olur dersen 10k ya getirebiliyorsun. Geçenlerde 11k ya temiz ikinci el 3070ti görmüştüm. Performansı 4060ti dan biraz daha iyi. Özellikle ekran kartlarında ikinci elleri biraz kurcala derim, çok mantıklı olabiliyor bazen.
  2. C

Çözüldü✓ Parçalarım uyumlu mu

Egzoz fanı yoksa evet, al bir tane.
  3. C

Bu laptop nasıl beyler?

Rica ederim. Senin için gayet mantıklı bir harcama olmuş, rahatlıkla oynatır diye düşünüyorum.
  4. C

Çözüldü✓ Parçalarım uyumlu mu

Sistem uyumlu ama o ssd yi tavsiye etmiyorum. Wd Blue SN580 bakabilirsin. Hem okuma yazması daha yüksek hem de daha sağlam bir ürün.
  5. C

Bu laptop nasıl beyler?

İşlemcisi güzel. Ekran kartı çok kişisel mesele kimisi için çok da önemli olmuyor, kullanıma bağlı. Zaten bakmışsındır fps değerlerine oynamak istediğin oyunların. Tavsiyem içinde bir tane boş slot olması lazım laptobun, aynı değerlere sahip bir tane ram alıp 16gb yapman. O işlemciye 8gb ram...
  6. C

R7 5700X sistem kilitleniyor

İşlemci: Ryzen 7 5700x Anakart: Asus Prime B450M-K II Ram: Corsair Vengeance LPX 32Gb (16x2) 3600mhz Ekran Kartı: Nvidia GTX 9600 GT Bios ve tüm driverlar güncel. Overclock da yapmadım sadece işlemciyi 4000mhz ye sabitledim. Ekran kartım çok eski yakında değiştiricem. Spotify da müzik...
Geri