CyRoN isimli üyenin son içerikleri

1. C

Çözüldü✓ WİNDOWS 11 YÜKLEMESİ BAŞARISIZ OLDU HATASI

İşlemci ryzen 5 5500 ve zaten bilgisayara önceden Windows 11 kurdum şimdi diğer eski SSD yerine yeni ssd aldım fakat kurulmuyor
  2. C

Çözüldü✓ WİNDOWS 11 YÜKLEMESİ BAŞARISIZ OLDU HATASI

Windows 11 in isosunu rufusa yazdırdım tpm 2.0 filan aktif SSD de yeni zaten yer var fakat yüklemeye hazır kısmında yükleye bastıktan sonra Windows 11 yüklemesi başarısız oldu hatası veriyor nasıl çözebilirim
  3. C

2 TB M2 SSD ÖNERİSİ.

anladığım kadarıyla sen eskisinin yanına yeni ssd alacağımı düşünmüşsün de ben diğer ssdyi çıkarıcam zaten dönüştürücüye gerek yok Ssd önerileri için teşekkürler
  4. C

2 TB M2 SSD ÖNERİSİ.

Pardon yanlış okumuşum M2 şu an kullandığım SSD
  5. C

2 TB M2 SSD ÖNERİSİ.

Yok pcie 3.0 1748287838 Okuma yazma değerleri daha yüksek olsa daha iyi olur
  6. C

2 TB M2 SSD ÖNERİSİ.

Şu an kullandığım SSD yetmemeye başladı uzun süre götürebilmek adına 2tb SSD almak istiyorum Anakart: MSI A520M-A PRO
  7. C

2 SSD ARASINDAKİ OKUMA VE YAZMA HIZI FARKI SIKINTI ÇIKARIR MI

Şimdi PC de takılı bir SSD var zaten yanına ekstra bir SSD almak istiyorum şu anda bende olan SSDnin okuma ve yazma değerleri 3500mb/s yeni alacağım SSDnin okuma yazma değerleri bundan daha yüksek olursa sistemde bir sıkıntı olur mu
  8. C

2 SSD ARASINDAKİ OKUMA VE YAZMA HIZI FARKI PERFORMANSI NE KADAR ETKİLER

Onun için demiyorum 1 tane SSD var zaten takılı yanına 2. bir tane Ssd alacam onun için diyorum
  9. C

Atıyorum 3500 MB/s ile 5000mb/s
  10. C

2 ssd arasındaki oluma ve yazma hızı farkı performansı ne kadar etkiler veya etkiler mi
  11. C

YENİ SSD YE WİNDOWS KURMAK GEREKİR Mİ

Bilgisayara SSD eklemesi yapacağım eskisinde (o da takılı kalacak) zaten Windows kurulu yeni ssd yi yanına taktığımda ekstra bir şey yapmam gerekir mi
  12. C

25/30k F/P HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

Gpu Nvidia olursa çok daha iyi olur
  13. C

Ryzen 5 5500 için sıvı veya hava soğutma öneri

Bütçe 1500 bandı max
  14. C

Ryzen 5 5500 için sıvı veya hava soğutma öneri

Ryzen 5 5500 rtx 3060 lı sistemde Battlefield 1 gibi oyunlarda işlemci 80-85 dereceleri görüyor (daha yeni bakımını yaptırdım) sıvı yada hava soğutma önericek
  15. C

PLAY STORE ÜLKE HATASI

Ülke Türkiye seçili olmasına ve kartta para olmasına rağmen böyle hata veriyor Google da yazılan ağ değiştirme cihazı yeniden başlatma gibi şeyleri denedim gene olmadı. Başka çözüm yolu varsa yazabilir misiniz
Geri