d1amo isimli üyenin son içerikleri

1. d1amo

Ryzen 7 5700X'ten Ryzen 7 5800X3D'ye geçilir mi?

Valorant gibi fps oyunlar oynuyorsan gayet iyi olur
  2. d1amo

7800x3d valorant 550 fps

Gayet normal zaten inceleme videolarında 3 aşağı 5 yukarı bu sonuçlara ulaşıyorlar.
  3. d1amo

Acil kaliteli mousepad lazım

Eğer bütçen varsa https://wraithesports.com/products/lamzu-energon-mousepad gibi ürünlere göz atabilirsin. Bu inceleme videosu bir çok mousepad içeriyor burdaki arkadaşlarında yaptığı önerilerdeki mousepadler mevcut bir göz at istersen
  4. d1amo

Bu SteelSeries ekipmanları kullananlar deneyimlerini aktarabilir mi?

Mousepad kullandım gayet başarılıydı fakat diğer ürünleri adına bir şey söylemek bana düşmez genelde zowie , superlight ve hyperx tarzı ürünler kullandım. Kullanmış olduğum ürün ise bu görseldeki üründü. Elinde bütçe varsa zowie, lamzu atlantis veya superlighti tavsiye ederim. Daha iyi verim...
  5. d1amo

Acil kaliteli mousepad lazım

Ne tür oyunlar oynuyorsun. Cam mouse pad mi istersin normal mi ve bütçen ne kadar Cam önerim : https://wraithesports.com/products/wraith-cosmic-glass-v2-mousepad?variant=42724758454465 Normal istiyorsan Glorious mousepadler güzel ve nispeten ucuz. Eğer desenli felan istiyorsan ve ucuz olsun...
  6. d1amo

Öneri MAG B550 TOMAHAWK vs ASUS ROG STRIX B550-F GAMING - Hangisini almalıyım

Yorumlarınız için çok saolun. Ses konusunda dış sesleri azaltmak için bir ai var diye biliyorum asus tarafında. 1695543879 Şöyle bir öneride mevcut 1695543914 Saol :)
  7. d1amo

doğrusun ama 5800x3d aldım ve şimdi anakartı alacağım. Bu yüzden dolayı düzgün bir anakart olsun istedim. Ek not : Sadece Valorant oynuyorum bu neden dolayısı ile 5800x3d işlemciye yöneldim diğer parçalarda şu şekilde. NZXT H Series H5 (4 fan) NZXT Kraken 240 AIO LCD Display 240 mm Zotac RTX...
  8. d1amo

MAG B550 TOMAHAWK : 4.959,99 TL Akakçe link Msi anakart sitesi link ASUS ROG STRIX B550-F : 4.979,00 TL Akakçe link Asus anakart sitesi link İkisi arasında kaldım, sizce hangisi daha iyi yorumlarınızı bekliyorum.
Geri