d1xl1te isimli üyenin son içerikleri

1. d1xl1te

RX 6600 PUBG'de güç dalgalanması

Merhaba, ekran kartım RX 6600. PUBG'ye dün girdim, normal bir şekilde gayet yüksek FPS'lerle oynadım oyunu, bugün girdiğimde ise oyun FPS yüksek olmasına rağmen sürekli takılıyor sonra geri geliyordu, afterburnerdan bakınca güç tüketiminin sürekli yükselip düştüğünü gördüm. Dün ile bugün...
  2. d1xl1te

Kernel Power 41 63 hatasının sebebi PSU mu GPU mu

Güncelleme Bugün PSU geldi, taktım denedim yine aynı. Farklı anakarta aynı işletim sistemi üzerine taktım denedim yine aynı. Farklı anakartta farklı bir SSD üzerine sıfırdan windows kurdum 1 saattir oyundayım hata vermedi normalde 5-10 dk içerisinde veriyordu. Fakat tek sorun hâlâ olay...
  3. d1xl1te

Şimdi orta halli bir PSU satın aldım, ekran kartının bozuk olduğundan emin olmak için, geldiğinde hem yeni PSU'yla hem farklı anakartla tekrar deneyeceğim bakalım neler olacak.
  4. d1xl1te

Kernel Power 41 63 hatası veren ekran kartı tamir edilebilir mi?

SSD değiştirdim, işlemci değiştirdim, PSU değiştirdim, ram değiştirdim. Hiç biri sorunu çözmedi.
  5. d1xl1te

Maalesef deneyebileceğim başka ekran kartım yok. GT1030 var o da güç bile çekmediği için sorun PSU'da da olsa hata vermeyecek.
  6. d1xl1te

3 tane PSU denedim, biri VX 500 Plus, kalan 2si dandik ama eskiden bu kartla kullandığım ve sorun yaşatmayan PSU'lar.
  7. d1xl1te

Merhabalar iyi günler. Ekran kartım RX 570 Aorus modeli uzun zamandır yüke bindiği an kernel power 41 63 hatası yiyordum, laptopum da olduğu için pek umrumda değildi fakat artık çözmeye karar verdim. Bugün anakart ve ekran kartı hariç sistemdeki her bileşeni farklı bir parçayla denedim ve hata...
  8. d1xl1te

2 farklı dandik PSU ile test ettim yine veriyor hatayı hocam. Eğer anakart değilse ki o da yeni, sorun ekran kartında. Umarım tamir edilebiliyordur.
  9. d1xl1te

RAM'lerin XMP kapattım, 2400 MHz kullandım, 2133 MHz kullandım falan ama yine de hiç bir şekilde çözülmedi.
  10. d1xl1te

Merhaba, içinde R5 5500 ve RX 570 olan bir sisteme sahibim. PSU olarak VX 500 Plus kullanıyorum. Bu PSU'yu aldığımdan beri (1 yıl) oyunlarda veya render alırken ekran kartına güç bindiği anda bilgisayar o an ekranda hangi renk fazlaysa tamamen ekranı o renk yapıp 3 sn içerisinde reset atıyor ve...
  11. d1xl1te

20 yaşını geçmiş stajyer için sağlık sigortası nasıl yapılır?

Merhaba iyi günler. 20 yaşından büyüğüm, üniversitede her dersi verdim ve 1 yıl arayla staja bıraktım. Sadece staj yapacağım için de ücret ödememek için kayıt yenilemedim. Buraya kadar sorun yok, şimdi bir ofiste staja başladım ve poliçede 4/1a 19 sigortalı yazıyor yani stajyer sigortası...
  12. d1xl1te

Programcılar için matematik dersini AÖF üzerinden alan var mı?

şaka gibi bir ders gerçekten. lisede eşit ağırlık okumuş birinden şu soruları çözmesini bekliyorlar ya:ROFLMAO: Hayatımızın hangi alanında işe yarayacak acaba bu ders?
  13. d1xl1te

VX Plus 500W güç kaynağı R5 5500 - RX 570 sisteme yetmiyor

Merhaba, sistemimde RX 570, R5 5500, 3 RAM, 2 fan, 2 SSD ve 1 HDD var. Haziran'da aldım güç kaynağını, o günden beri sistemi zorlayacak oyunlara girdiğimde bilgisayar 1 saat sonra resetleniyor ve Kernel Power 41 63 hatası veriyordu. Fazla oyun oynamadığım için kafaya takmadım ve böyle devam...
  14. d1xl1te

Öğrenci yurdunda kullanmalık "airfry" önerisi

İki gün önde 3.9 litrelik Altus aldım. Gayet iyi bence, ekranlı falan değil ama iş görüyor diyebilirim. Patates kızartması ve schnitzel denedim gayet iyi oldu. Ses konusuna gelirsek, bilgisayarımdan daha sessiz çalışıyor.
  15. d1xl1te

🔺Bu Gereksiz ekran kartı tutacağı niye pahalı🔺

Tahminen yurtdışında 49 dolar. Bu da üst seviye PC toplayan kişiler icin çerez parası.
Geri