D3atlY isimli üyenin son içerikleri

1. D

Mesem'e gecmelımıyım

tesekkurler
  2. D

Mesem'e gecmelımıyım

Herkese selamlar 15 yasında 10. sınıf ogrencısıyım gecen yıl 5 tane zayıfım vardı bi şekilde 3 taneye dusurup sınıftan gectım su an sorumluluk sınavı olarak mat kımya tarih var ve bu donem 7 tane zayıfım var ne keko biriyim ne de sureklı dısarı cıkan en fazla 2 haftada bir dısarı cıkıyorum...
  3. D

El atarisi onerılerı

8 yasındakı kuzenlerım ıcın el aterisi bakıyorum linkteki tarzda 2-3k bandında onerecegınız var mı tesekkürler https://www.hepsiburada.com/r36s-plus-oyun-konsolu-el-atarisi-orjinal-arkos-isletim-sistemi-128-gb-hafiza-21000-oyun-4inch-ekran-p-HBCV00009HUN8J
  4. D

FS22 onlıne serverlar cıkmıyor

Ssde gordugunuz gibi svler cıkmıyor nasıl duzeltebılırım sil yükle yapmama ragmen hala boyle
  5. D

Elektrikli scooter önerisi

Selamlar elektrikli scooterlar hakkında hic bilgim yok 50km üstünde menzili olan ve hızlı olan scooter onerılerınızı beklıyorum bütçe 30-40 k bandında
  6. D

Yenilenmiş 13 pro alınır mı?

yurt dısına sureklı cıkıyoruz eger cıkmasaydık dedıgınız gıbı cok rısklı
  7. D

klasik 13 bilerek almak istemiyorum artık bitki ortusu oldu herkesde var alan kısılerde dıs gorunusu yuzunden alıyor benım amacım bu degıl o yuzden sıfır alırsam en dusuk 15 almak istiyorum ama aralarında nerdeyse 300 euro fark var
  8. D

Türkiyede olsa evet derdim ama Avrupadan oldugu ıcın ıcım biraz daha rahat gibi ya
  9. D

Herkese selamlar yakın zamanda babam Hollandaya gidicek sizce 450 euroya yenılenmıs 13 pro alınır mı Acıklamada bu yazıyor Kasa : Kol mesafesinden görülebilen minimum çizik veya aşınma izi. siparisi otele verecegız magazada yenılenmıs cıhaz varmıdır veya dedıgım gıbı otele mi siparis verelim...
  10. D

Gamepower aero hakkında destek

Aktif olarak g pro x kullanıyorum hem telefonda hemde 2. kulaklık olarak alınır mı fiyatıda gayet uygun cevaplarınızı beklıyorum
  11. D

Xbox Gamepass Hesabıma Giriş Yapamıyorum

sorun kendi kendine mi cözuldu bende de aynı sorun var ve 4 gundur giremiyorum gamepass bitmek üzere
  12. D

Microsofta giriş yapamıyorum

Şifremi dogru girmeme ragmen google ustunden giris yapabiliyorum ancak minecrafta girmeye calısırken xbox üstünden sifremi istiyor sifremi dogru girmeme ragmen hata veriyor nedendir
  13. D

Kule tipi vantilatör önerisi

tesekkürler
  14. D

Kule tipi vantilatör önerisi

Dostlar herkese iyi günler odamda kullanmak için kule tipi vant ariyorum 3-4 kademeli zaman ayarlı olursa iyi olur bütçe 2k civarında tesekkürler
  15. D

Kontratsız tak kullan mantıgında olan internetler

dostlar selamlar yazlıkta yılda toplam 1-2 ay kalıyoruz tak calıstır mantıgında olan gidicegimiz zaman aktif edicegimiz bi sey arıyoruz ne önerirsiniz sınırsız olması önemli değil ama olursa daha iyi olur onerılerınız ıcın tesekkurler
Geri