D3re isimli üyenin son içerikleri

1. D3re

2.El Hp Victus 15 Rtx4060 75watt Alınır mı?

Eğer laptopu bir yerlere götürmiyeceksen her türlü masaüstü derim
  2. D3re

Evi Taşıyoruz Gideceğimiz Yerde Fiber İnternet Yok Ne Yapmalıyız?

dairedemi yok yoksa apartmandamı eğer apartmanda yoksa arayın fiber için başvurun en kötü uydu interneti takarsınınz daha hızlı internet için camın dışına
  3. D3re

Pxn P5 8k Gamepad İni 1150tl Ye Aldım

Bende puahhaha
  4. D3re

Pxn P5 8k Gamepad İni 1150tl Ye Aldım

Sıfırı 2800 olan gamepad i 1150 ye aldım. Şu iade edilen kargoların olduğu yer buldum iade sebebi kutuda hasar olmasıydı ama kontrolcü tertemizdi her tuşu çalışıyordu biraz şanslıydım o gün. (Bunu atma sebebim yok altına bir şey yazmanız gerekmiyor.)
  5. D3re

Kaliteli Va 7-8 Civarı Monitör Önerisi ?

2k da olurb
  6. D3re

Mini led ler pahalı değilmi normalde
  7. D3re

Biri demiştirki kaliteli va ların renk gamutu ve kontrastı daha iyi ıps lerden ve kaliteli va larda ghosting fln olmuyormuş
  8. D3re

Ips monitörümden kaliteli bir VA ya geçmek istiyorum olede param olmadığı için ne önerirsiniz bütce 7k-8k civarı
  9. D3re

Nb F80 Benim Monitöre Olurmu

Standın monitöre takılacak kısmının vidaları dimi bazıları monitörden çıkacak diyor ama benim monitör 2.el ondan bulamadım
  10. D3re

Nb F80 Benim Monitöre Olurmu

NB F80 almak istiyorum monitör standı ama monitörümün şuan ki standı vidasız takılıyor Aoc 27g2sp monitöre olucak vidalar NB F80 DEN ÇIKIYORMU o vidalar oluyormu yoksa ayrıca bir vida almak gerekirmi?
  11. D3re

Ptt Avmden iPhone Alınır mı

İphone 17 ye bakmıştım ama ithalatcı garantili diyor ne anlama geliyor, yurt içine açtırmam fln mı gerekiyor https://www.pttavm.com/apple-iphone-17-256-gb-sis-mavisi-ithalatci-garantili-p-1405487430
  12. D3re

Donanım Arşivi Mini PC

yok hocam şimdi 18k oluyor monitördahil
  13. D3re

Donanım Arşivi Mini PC

hobi hocam yoksa bene sistem var
  14. D3re

Donanım Arşivi Mini PC

[H3 id='DELL+Optiplex+7060+i7+8700+iine+rx+6400+eklemeyi+dnyorum+uan+fiyat+da+gayet+uygun+iki+parannda']DELL Optiplex 7060 i7 8700 içine rx 6400 eklemeyi düşünüyorum şuan fiyatı da gayet uygun iki parçanında [/H3] 1782571966 ne düşünüyorsunuz DEL OPTİX 7060 a rx 6400 koysam ram ve ssd...
  15. D3re

Donanım Arşivi Mini PC

Biraz pahalı geldi ama sağolun gene
Geri