D3re isimli üyenin son içerikleri

1. D3re

Yardım İşcep Hisse Alma Hatası

İş cepten hisse almak istiyorum ama 1592993 hatası alıp duruyorum yardım edin
  2. D3re

NVİDİA Denetim masası açılmıyor

internetteki videoalrı hepsini denedim ve bazılarını yapamadım çünkü tıkladığımda açılmadı bazı şeyler. ama bildiğiniz başka bir yöntem varsa denerim valla aperformasn olarak bir şey değişmemiş bir kaç test yaptım bir şey yok gibi duruyor.
  3. D3re

valla çok uğraştırıcak bir şey gibi duruyor ondan sonraki güncellemeleri bekliyecem illa bir gün geçer
  4. D3re

peki bide ben bu bilgisayara ilk aldığımda control panel ayarlarını yapmıştım sonrasında silip yüklediğimde ayarlardan control panelini sıfırladığımda vesayre bu ayarlar gidiyormu o önemli şuan
  5. D3re

valla control panelini sildim şimdi geri yükledim açıldı ama 3d ayarlara tıklayınca tekrar donuyo ve gidiyor, tekrar açmaya çalıştığımda ise 3d ayarlar yerinde açılıyor ve direkt kapanıyor.
  6. D3re

Denetim masasını açmaya çalışıyorum ama direk açıldığı gibi kapanoyor herşeyi denedim olmadı sıfırladım ayarlardan sonra 3d ayarların yönetilmesine tıklayınca kapanıyor Yardım edin
  7. D3re

Yardım Kadıköy civarı erkankartı bakımı

Ekankartını bakıma götürmek istiyorum temiz güzel bakım yapabilecek varmı kaliteli bir macun sürecek sıcaklık değerleini düşürecek.
  8. D3re

IOS 2. El iphone alırken neye dikkat ediyim

Valla öyle birine benzemiyodu ama yinde belli olmaz ben yindede uzka durucam
  9. D3re

Beni bilgilendirdiğiniz için sağolun hocam şuan vazgeçtim almaktan.
  10. D3re

Faturası fln var bide testlerde de sorunu çıkmadı
  11. D3re

2. El iphone 16 pro almayı düşünüyorum fiyatı piyasanın biraz altında gördüm neye dikkat etmeliyim (tr cihazı)
  12. D3re

2. el bilgisayar alıcam öenrileriniz

40k bütcem var 2. el uygun fp bir kasa arıyorum sizce ne alabilirm. 2.ek sitelerden link atabilirsiniz.
  13. D3re

RGB kalvye ışıkları ile ne tür bir desenler yapabilirim

Bende şuan royelkludge rk75 var bunun rgb ışıkları ile güzel bir şey yapmak istiyorum kullandığınız yada gördüğünüz bir desen varmı.
  14. D3re

Sağlam lisansdan oyun alınır mı?

Ben w11 aldım oyunları bilmiyorum mailine w11 key geliyor onuda formattan sonra yazunca oluyor
  15. D3re

Sağlam lisansdan oyun alınır mı?

Aldım aldığım gibide mailime geldi bidaha olsa gene alırım
Geri