internetteki videoalrı hepsini denedim ve bazılarını yapamadım çünkü tıkladığımda açılmadı bazı şeyler. ama bildiğiniz başka bir yöntem varsa denerim valla aperformasn olarak bir şey değişmemiş bir kaç test yaptım bir şey yok gibi duruyor.
peki bide ben bu bilgisayara ilk aldığımda control panel ayarlarını yapmıştım sonrasında silip yüklediğimde ayarlardan control panelini sıfırladığımda vesayre bu ayarlar gidiyormu o önemli şuan
valla control panelini sildim şimdi geri yükledim açıldı ama 3d ayarlara tıklayınca tekrar donuyo ve gidiyor, tekrar açmaya çalıştığımda ise 3d ayarlar yerinde açılıyor ve direkt kapanıyor.
Denetim masasını açmaya çalışıyorum ama direk açıldığı gibi kapanoyor herşeyi denedim olmadı sıfırladım ayarlardan sonra 3d ayarların yönetilmesine tıklayınca kapanıyor
Yardım edin