Arkadaşlar Afterburner, Readon Software ve Msi Dragon Center üçünüde denedim (Hepsini yüklediğimde Software vardı) acaba çakışıyor mu dedim sildim sadece Software kullanıyorum yine bir fark yok. BF5 BF1 (BF1 de bu kadar olmuyor ama BF5 felaket) bu iki AAA oyunda fps değerlerim bu 130-70 arası ve...
PC için olan Game Pass'de de var ama Ea Play PRO mu onu bilmiyorum bazende bazı oyunları sadece PRO için çıkarıyor EA belli bir süre boyunca EA. acaba bu seferlik bu kadar yüksek hype lı bir oyunu daha çok oyuncu bulabilmek için Microsoft'un kütüphanesine eklerler mi?
Arkadaşlar Öncelikle merhaba şimdi Xbox'ın kütüphanesinde EA Playinde olduğunu biliyorum lakin benim kafamı karıştıran üç konu var.
Xbox Game Pass satın aldığımızda gelen EA PLAY Normal üyelik mi yoksa PRO ile aynı özelliklere mi sahip.
Battlefield 2042 EA Play'e gelecek mi? gelecekse EA play...
Sizce Anakart ve İşlemci değiştircek olsam bu Gpuya en mantıklı seçim hangi ürünler olur?
Bu arada bütün yardımlarınızdan dolayı tüm Forum ailesine teşekkür ederim
Onu hallettim hacım kusura bakma XMP'yi açtım kapatmışım ne ara kapattım onuda bilmiyorum :)
Memort Try It! den ben 2933 hz'ye çekersem RAM frenkanslarını herhangi bir sıkıntı olurmu acaba :D
Anakart Biosunda XMP seçeneği yok hacı ya baktım videolarına falanda manuel yapmaya şans tanıyor onuda tam bilgim olmadığı için kurcalayamadım Anakart beni zaten deli ediyor. Bütçeden tasaruf yapayım diye işlemci ve Anakartı düşürmüştüm sanırım en büyük hatayı burda yaptım. Bir Bios ekranına...
Reis oyunlarda özellikle Bf5 gibi oyunlarda fps dalgalı bir şekilde %70-99 arası gidip gelirken İşlemci 55-90 arası gidip geliyor darboğaz oluyor olabilir mi? birde Ram frenkansı bu kadar fazla etkilermi sizce
Arkadaşlar yaklaşık 5 ay önce pc topladım her şey güzel sorunsuz geldi. Açtım kurdum kendi çapımca driverlarını falan yükledim. Ama bir sorun var. Hangi oyunu oynasam yada hangi oyunun benchmark testine baksam almam gereken fpsden 20-30 düşük alıyorum misal Valorant'ta benchmarklarda insanlar...