D_Gustavo isimli üyenin son içerikleri

1. D

Hazır Sistem PC Alımı İçin Tavsiyeler

Tamamdır hocam sağolasın
  2. D

Ssd olarak ne onerirsiniz 1tb lık
  3. D

Yeni bir PC alacağım taplama bilmediğimden hazır sistem alacağım sizce bu sistem nasıl alınır mı https://www.incehesap.com/lancea-tavsiye-sistem-fiyati-51853/?hsu=60049,60061,1955310,1611012,648962,843309
  4. D

İlk defa pc alacağım yardım

İşlemci ve ekran kartı gibi parçaları elleyecegimi sanmam dediginiz gibi SSD için söküp yenisini takabilirim sağolun
  5. D

Sağolun hocam ileriki zamanlarda SSD gibi şeyler yetmediği takdirde eklemeler yapilabilir zaten değil mi
  6. D

Hocam atmış olduğunuz 9060Xt'li sistemin parçaları nasıl, iyi mi? güvenilir mi? bi almışlığınız veya bilginiz varmı?
  7. D

RTX 4060 Ryzen 5 5600 uyumlu anakart önerisi

Birkaç gündür sistem araştiriyorum bütün parçalar tamam ama ana karttan pek anlayamadim sisteme göre bir anakart onerirmisiniz Sistemim: Ekran kartı: Gigabyte GeForce RTX 4060 WINDFORCE OC 8G GV-N4060WF2OC-8GD GDDR6 128Bit DX12 DLSS 3 İşlemci: Ryzen 5 5600 Ram: Kingston Fury Beast 16 GB...
  8. D

Tamamdır teşekkür ederim tavsiyelerin için
  9. D

5060Ti'lık sistemde bir sorun bulunurmu şuanki zamanlarda yada gelecek zamanlarda bir bilginiz varsa soylermisiniz
  10. D

Araştirip baktiklarimin en azi 26 civariydi o yuzden bende 30-35binlik fiyat ayirdim dedigim gibi ilk defa alacagim icin pek bi bilgim yok
  11. D

30-35 bin TL
  12. D

Bütçem çok fazla değil RTX 3060'lı bir sistem istiyorum parcalarin nasıl montajlandigini bilmedigimden hazir sistem alacağım ve bunu buldum sizce nasil parçalar uyumlu mu? darboğaz gibi sorunlar olurmu yada değişmesi gereken parcalar varsa neler yardim edermisiniz
Geri