da4141 isimli üyenin son içerikleri

1. D

Pc adobe photoshota donma yapıyor yardım

Arkadaşlar pc photoshop camera rawı açınca kasma yapıyor fotoğraf editliyorum bi kaç preset denerken direk kasmaya başlıyor ama camera raw dışı normal kullanımda bir sorun yok aynı şekil lightrooma atıyorum orda da sorun yok sadece camera raw da bu sorunu yaşıyorum neden olabilir.
  2. D

5k bandında koltuk tavsiye eder misiniz

kullanıyor musun tavsiye edebileceğiniz model varmı
  3. D

5-6 k Bandında Pc Koltuğu tavsiye edermisiniz

teşekkürler hocam
  4. D

teşekkürler hocam genelde bu fiyat bantlarında dediğiniz gibi ofis koltukları öneriyorlar, şuan kullanıyorum bir tane eski bir ürün gerçekten çok rahatsız edici en az pc parçası kadar önemli bir etken şu koltuklar
  5. D

arkadaşlar merhaba Biraz konforlu olacak şekilde pc yada ofis koltuğu tarzında farketmez koltuk önerir msiniz
  6. D

5k bandında koltuk tavsiye eder misiniz

Merhaba arkadaşlar 5k bandında mümkünse taksitle alabileceğim bilgisayar için koltuk arıyorum tavsiyeleriniz nelerdir
  7. D

5K Civarında Pc Koltuğu Önerir Misiniz ?

5 bin civarında pc koltuğu önerir misiniz ? oyuncu koltuğu tarzı bakmak mı daha mantıklı yoksa ofis koltuğu bakmak daha mı iyi olur o fiyatlarda
  8. D

Bilgisayar koltuğu önerisi

4-5 k bandında bir koltuk önerisine ihtiyacım var günde ortalama 2-3 saat filan pc de geçiriyorum bu fiyat bandında ofis koltuğu mu bilgisayar koltuğu mu tercih etmeliyim öneriniz varmı
  9. D

Çözüldü✓ KASAMİ KACA SATMALIYIM

kral 30 k fiyat aklımdaydı diyorsun herkes sana yardımcı oluyor yine inanmamakta ısrar ediyorsun herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor 16 ya da satarsın belki ama 3 ay ilanda kalır belki daha fazla
  10. D

İhtiyacı olana iyi fiyat

https://www.amazon.com.tr/dp/B09RG465SJ/?coliid=I38PE6LS95RH3J&colid=KHYGZ1V2U1GR&psc=1&ref_=list_c_wl_lv_vv_lig_dp_ii&fbclid=PAZnRzaAQ10NVleHRuA2FlbQExAHNydGMGYXBwX2lkDzEyNDAyNDU3NDI4NzQxNAABp_9x-ud1BfurEo-ZfK-U_8_oWRolve2dV5O55WocboiUKBHmxM6NMFl6qMLt_aem_TUpI77HaMbgIo55lrSNmeg
  11. D

❌İndirim Bitti! Trendyol 800₺ ve üzerine 250₺ İndirim kodları

Deniyorum hepsini ama yok aktif yeni varmı acaba
  12. D

❌İndirim Bitti! Vatan %20 indirim - Intel Core Ultra 5 245KF 7359 TL

Geçenki Ram indirimlerinde Halen aklımız😀
  13. D

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Düşsün de bi 16 ram lazım 😀
  14. D

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Ram lerin düşeceğini duyunca herkeste satma telaşı başladı heralde 😀
  15. D

Yardım 1.5 milyona araç önerisi

2014 Elantra kullandım hemen hemen aynı segment arabalar çokca konforluydu bi mercedes değil tabi ama o segmente göre gayet konfolu sorunsuz araba ama egea cross da tercih edilebilir yarı suv sayılır yüksek model vs vs..
Geri