S24 ultra yd almayı düşünüyorum normalde s24 fe almayı düşünüyordum ama aynı fiyata ultranın yd versiyonunu görünce bi bakayım dedim sıfırını 31500 e satan bir yer var fiyatı normal mi bir sorun çıkartır mı ve IMEI atılıyor mu bilginiz var mı
Tamamdır direkt geçiyorum sorayım tam olarak ne kadar bütçe çıkabilir ona göre sistem bakayım
Peki bu sistemi satmak istese satabilir mi düşük sistemlerden fazla anlamıyorum ama gördüğüm kadarıyla hiç gideri olmayan bir sistem
Normalde ss prime+ almayı düşünüyordum Hepsiburada kuponu ile 870 e falan geliyor ama son konularda r1 se+ ı görünce bi kafam karıştı kampanyaları tam bilmiyorum ama parolapara ve iyzico ile uyguna geliyormuş sanırım sizce hangisini tercih edeyim bütçem bu civarlarda r1 se+ alsam elime kaç günde...
Öncelikle merhabalar güvenli interneti direkt kapatmak yerine nasıl sadece kendi telefonumdan kapatabilirim benim için bir işe yaramıyor ama çoğu yt videosu olsun videolarda yorum gozükmemesi olsun falan baya işimi kısıtlıyor direkt kapatmak istemiyorum çünkü küçük kardeşim de bağlı o yüzden...
Monitör ayarlarını yapıyordum 1920x1080 yapınca çözünürlük dışında kaldı normalde esc basınca düzeliyordu bu sefer basıyorum ama düzelmiyor böyle kaldı çözümü var mı?
1737052232
Aga yok mu bildiğiniz bir şey
1737053635
?
Peder telefonu düşürmüş düştükten sonra şarj artık 15 de sabit kalıyor ve normalde şarja takarken hızlı şarj simgesi çıkardı oda çıkmamaya başlamış düşük voltajlı şarj da denemiş sorun çözülmemiş sorun ne olabilir?
Telefon mi 11t
İşlemci-ekran kartı ikilisi aynı ama diğer parçalar farklı hangisi mantıklı SSD 1 TB yapacam hangi markayı seçmeliyim ve özelleştirme kısmında başka bir şey yapılması lazım mı?