sevmek ayrı mantıklı yaklaşmak ayrı. maalesef kendi deneyimlerim bazında diyebilirim ki bu kızla ciddi bir ilişkide olup bağlanman hayatının en büyük hatası olur. yaklaşık 3 ay önce 3 yıllık sevgilimden ayrıldım. sebebim ise benim hoşlanmadığım (sigara içmesi) şeyleri belli bazlı yalanların...
Sizi bağlayan bir durum yok burda olması gereken özür amacıyla yeni bir ekran kartı tahsis edilip size yollanması ve yanlış gönderilen kart ile firmanın uğraşmasıdır. şahsen ben başka birine giden adıma faturalı ve sıfır benim açıp kullandığım ürünü kabul etmezdim. belki ürünü zorladı belki bir...
ddr5 lerde ramlerin alışması gerekebiliyor ışık açılıp gitmiyorsa bir süre açık bırakın 20 30 dk sürebilir arkadaşta yaşamıştım dram yanıyordu sadece acilmiyordu bi süre açık biriktirdim açıldı
basış hızı ile ilgili farklılıklar var galiba mesela 0.1mm ayar yaparsan en ufak basışında senin tuşun sonuna kadar basmanı beklemeden komutu verip daha hızlı tepki vermeni sağlıyor.
deneyimsiz bir şekilde hava olsun diye büyük ve hacimli motorlara heves edip kendinize yazık etmeyin kronik olmasın az yaksın hızlı satılsın isteyen paşa paşa gidip dio sunu alacak motor sürmeyi öğrenecek