Dabanca1818 isimli üyenin son içerikleri

1. D

BiOS GÜNCELLENİRKEN BİLGİSAYARDAN ELEKTİRİĞİN KESİLMESİ

Valla çok haklısın adam ben ürünü geri istyorum diyince yarı yarıya fiyat indi herkes birbirine çökmeye çalışıyor yapıcak bir şey yok mecbur verdim
  2. D

Hemde ne ders oldu abi sorma kafayo yedim gündüz gece
  3. D

Yoo yoo zaten güzelce toplıycam 1-2 aene açmıycam
  4. D

Ürünü TKA Bilişim Premium Bilgisayar Servisi’ne yolladım ilk olarak 2400 tl muadil parça ile onarımı dediler sonra geri iade isteyince 1500 e düşürdüler sonra mecbur yaptırmak zorunda kaldım demelerne göre anakart kısa devreye düşmüş
  5. D

Bios güncellenirken elektrik kesildi

merhaba konu üzerinden 4 sene geçmiş bendede aynı anakart var ve aynı sorunu yaşadım nasıl çözdünüz acaba?
  6. D

Pc ciye vercem msı yetkili uzak 1754182039 Tahmini ne kadar tutar acaba varmı bilen
  7. D

Ben şimdi eski anakartımı takayım müsait bir zamanda götürücem anakartı yapıcak birşeyim kalmadı tükendim yorgunum uykum var
  8. D

Abi dediğin gibi pili çıkarıp ekran kartını taktım rami taktım m2 ssdyi taktım çalıştırdım olmadı anakattıj kullanım kılavuzumda clear cmos bölümü yok
  9. D

Ya göndermek istemiyorum abi servise valla imkanım olsa göndericem ben kötü gözükmek istemiyorum babamın karşısında ayrıca kızmasınıda istemiyorum
  10. D

Abi kaç kere denedim kaç tane video izledim herkesin dediğini yaptım olmuyor sen söyle nasıl yapayım birde seninkini deneyim
  11. D

Abi ben uçları nasıl birbirine değdiricem demedim cmosu deneyimmi diye sordum denemedim ayrıca aşağılayıp durman hiç birşeyi değiştirmiyor tamam ben burda hata yaptım farkındayım ama düzeltmeye çalışıyorum ne yapayım
  12. D

Ama şimdi pişi söksek pilsiz çalıştırsak nasıl olucakki kendi yazılımını sildi anakart
  13. D

Cmos reset yapmadım abi hiç denemdim pişde sökmedim
  14. D

Ekran kartı ram ve m2 ssd takılı değil taktıktan sonramı pili çıkarıp deniyeyim?
  15. D

Abi nolur kötü bir şey olmasın bak valla çok kötü olurum
Geri