Dace07 isimli üyenin son içerikleri

1. D

🔥İndirim 🔥EA SPORTS FC™ 24 Standard Edition 479.99TL Kuponla 321TL🔥Nays ile 250TL🔥

merhaba nays kullanarak nasıl yapacağız ? Nays uygulamasında bununla ilgili bir şey göremedim de
  2. D

ACER Nitro 5 mi Asus Tuf f15 mi önerirsiniz?

Benim yazdıklarımdan hangisini önerirsiniz?
  3. D

ACER Nitro 5 mi Asus Tuf f15 mi önerirsiniz?

Acer Nitro 5 i5 12.nesil 8gb Ram rtx3050 Asus Tuf f15 i5 11.nesil 8gb Ram rtx3050 hem yazılım amaçlı hem de oyun için hangisini önerirsiniz?
  4. D

RDR2 oynayabileceğim LAPTOP önerisi

RDR2 oynayabileceğim F/P LAPTOP önerir misiniz? Bilgisayarı daha çok oyun için kullanacağım, onun dışında edit işleri vs. En fazla 40k düşünüyorum o da çok zor benim için
  5. D

Uygun fiyatlı Xiaomi marka telefon önerisi

Merhabalar, annemin telefonu bozuldu şimdi ona telefon bakıyoruz genelde xiaomi marka uygun fiyatlı ve özellik olarak güzel olduğundan xiaomi düşünüyoruz. 4GB Ram/ 128GB hafıza/ 20 MP+ bu özellikler yeterli olacaktır önerilerinizi bekliyorum
  6. D

Samsung A54 ekran çözünürlüğü ayarı

Merhabalar, yeni aldığım Samsung A54 telefonumda ekran çözünürlüğü ayarları göremiyorum. YouTube'a video izlerken falan ekran bulanık bulanık bu ayar hakkında bilgisi olan var mı?
  7. D

Crysis 3 nereden indirebilirim?

Tamamdır teşekkür ederim
  8. D

Tamam teşekkür ederim bilmiyorum kusura bakmayın 1686738595 Ben de gamepass'ı geforce now sandım pardon 1686738636 Aboneliği tekrar iptal edebiliyoruz değil mi?
  9. D

Gamepass'teki teklifler 190₺ den başlıyor
  10. D

Steam de remastered olarak var sistemi aşıyor.
  11. D

Crysis 1 ve 2 yi oynadım crysis 3'ü indirevektim fakat internetteki çoğu link çalışmıyor indirebileceğim bir yer biliyor musunuz?
  12. D

Yeni işlemci taktım fakat eski işlemci görünüyor

Merhaba, E5400 işlemci vardı onu çıkartıp Q9400 işlemci taktım. Bilgisayar açılırken Q9400 ismini gördüm. Sanırım çekirdek farkından dolayı bilgisayar özelliklerinden eski işlemci görünüyor. Ne yapmam lazım?
  13. D

İşlemci değişikliği sonrası ne yapmam gerekir?

Kusura bakmayın önce açılmıyordu daha sonra açıldı şimdi başka bir işlem yapmam gerekiyor mu? 1684852829 Kusura bakmayın başlığı değiştirmeyi unutmuşum şu an sorunsuz çalışıyor başka bir işlem yapmam gerekiyor mu?
  14. D

İşlemci değişikliği sonrası ne yapmam gerekir?

Merhaba, E5400 işlemci vardı Q9400 işlemci aldım macunu sürdüm ve taktım. Başka bir işlem yapmam gerekiyor mu? Anakart : G31M-ES2L RAM: Kingston DDR2 4Gb Ekran Kartı: MSI R7 240 1gb
Geri