Dacgabal isimli üyenin son içerikleri

1. Dacgabal

20 Bin TL İkinci El Sistem?

valla r5 5600 ü bulduklarım kadarıyla 3-4k arası satıyorlar pazarlıkla 3 civarına indiren satıcılar var tercih etme sebebimde buydu zaten piyasada oldukça rahat bulunuyor ayrıca 3060ti ile beraber performansı iyi olduğu söylenen bir işlemciydi onda mütevellit tercih ettim ama dediklerinide...
  2. Dacgabal

psu kısmında çok arada kaldım ve araştırdığım kadarıyla ikinci el tavsiye edilmeyen bir bileşen. Zaten sıfır alırsam muhtemelen biraz paraya kıyıp düzgün bir şey alabilirim ama dediğin gibi 2. El kaliteli bir psu bulabilirsem araştırıp onuda seçenek haline getirebilirim teşekkürler hocam
  3. Dacgabal

anladım hocam çok sağol oyun bağlamında genelde rust squad gibi oyunlar oynarım oynarsam bunlarda ram ve işlemci performansı gerektiren oyunlar zaten onun dışında başlangıç seviyesi mühendislik programları ve kodlama için kullanıcam zaten msi b550 pro vdh seçmemin sebebi o ileride ekstra ssd ve...
  4. Dacgabal

evet hocam bütçe açısından ddr5 çıkınca hem ram hem ana kart hem işlemci değişmesi gerekiyor zaten ram fiyatları tek başına bütçenin çoğunluğunu domine ediyor ddr4 neslinin fiyat performans ve hala iş yaptığını düşünüyorum beni bir kaç yıl götürmesi yeter daha sonra yükseltme yapabilirim ama bu...
  5. Dacgabal

ikinci el rtx 3060ti ryzen 5 5600 msi b550 pro vdh 8x2gb ddr4 ram 650w psu ve 500gb-1tb m2 ssd li sistem dizmeyi düşünüyorum sistem çoğunluğu 2. El olucak psu gibi riskli parçaları sıfır alabilirim onun dışında kalanı için mantıklımı sistem yaklaşık 20k bütçe ikinci el piyasası çok uçuk rakamlar...
Geri