Yeni bir şarj kablosu aldım amazondan ürün de bu
LivX Solid 100W 5A PD2.0 Type C to Type C Hızlı Şarj ve Data Kablosu 2 Metre Halat Örgülü Space Gray LVA-TCT
Bu kablo şarj ediyordu sorunsuz ilk gece olmasına rağmen şöyle bir uyarı veriyor
Bende belki yaşayan bilen vardır diye sordum bu arada...
2 ay civarına paramı hazır edicem sizce tab s9 fiyatı ne olur resmi mağaza 26k ya çıkardı amazonda 20k ona 2 ay içinde ne kadar zam gelir çünkü diğerleri hemen yansıttı parayı eğer 26 k olursa 2 ay sonra ABD'den 800$a alabilirim iPad proyu sizce olur mu ona göre birikimimi ayarlayacam. Onun...
Çok iyi gözüküyor ama site güvenilirliği falanda önemili belki site sıkıntıdır yada ürünlerin markası kötüdür
1662593834
Pek doğru gelmiyo bu kadar fp sistem
1662593896
Evet baktım asrock diye markaymis bu yüzden ucuz herhalde gidip internetten marka g7venirligine bak
Gamepower Calypso Optik Mekanik bunu Donanım Arşivi YouTube kanalında incelemişti
1659929551
Bende bunun blue Switch halini aldım(Rainbow) bence Rainbow al RGB farkına değmez Donanım Arşivi rainbow halini inceledi ona dikkat et
Ben fen lisesi kazandım durumumuz iyi söz almıştım ama babamın karakteri yüzünden asla bilgisayarım olmayacak babama dedim ki ya bana bilgisayar al yada boşver alma ama benim çalışmama karışma şu an yaz bitti başlasam çoktan almıştım PC mı ama asla olmicak.
4090 çıktımı yani nasıp alacaksın ki çikmadiysada uyumluluğunu bakamam yani siteler var onun için çıktıysa oradan bakabilirsin ben daha bulamadım Çilimli öyle bir kart internettte.