Daemonis isimli üyenin son içerikleri

1. Daemonis

HyperX Cloud III S Wireless vs II Core Wireless vs Razer BlackShark V2 X

Dayı şimdi ben bunu tablette kullanacağım. Hangisini almalıyım. Kafam karıstı. Bende zaten blackshark var ondan geçeceğim. geçmeye değer mi yani?
  2. Daemonis

HyperX Cloud III S Wireless vs II Core Wireless vs Razer BlackShark V2 X

Arkadaşlar ses kasma için alacağım. Müzik pek önemli değil sizce ne almam gerek? Cloud II ile III arasında fark var mı?
  3. Daemonis

CaptureCard Önerisi?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BM9NQ1G6?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1 Alınır mı agalar
  4. Daemonis

Snapdragon 8 Gen 5 Tablet ne zaman gelir?

Reis şimdi s11 ile s11 ultranın işlemcisi aynı. Oyunda farkı oluyor mu ki?
  5. Daemonis

Zaten klavye fare için dönüştürücü alacam xöçcvnxcçöbvnxcçönbcvn parmakla oynayamıyorum. Reis tiktok yayıncısıyım youtubeye de başlicam. Emulator bıktırdı. Vural falan da geçmiş klavye fareli pubgye biz de geçelim bari.
  6. Daemonis

Reis tablet bilgim yok. almışken iyisini almak istiyorum. S11 Ultra da var. Yalnız o dimensity işlemci hangisi daha iyi bilmiyorum.
  7. Daemonis

dayı en kötüsü 54k çıksa alırım zaten
  8. Daemonis

Arkadaşlar 40k Bütçe var tablet alacağım. Pubg Mobile yayınları için. En iyisini önerir misiniz?
  9. Daemonis

Yayın İçin Mikrofon Önerisi

[H3 id='AMC2+NEO+ve+PD200X+bu+ikisine+bakyordum+tam+da.']AMC2 NEO ve PD200X bu ikisine bakıyordum tam da.[/H3]
  10. Daemonis

Yayın İçin Mikrofon Önerisi

Arkadaşlar elimde Razer blackshark v2x var. onun mikrofonunu kulllanıyorum Bütçem 6000TL Mikrofon önerisi bekliyorum.
  11. Daemonis

Dosya Aktarımı Yapamıyorum Telefondan PC'ye

Dosya aktarımı seçimi
  12. Daemonis

İşaretledim. USB Ayıklaması açtım. Hala aynı.
  13. Daemonis

usb hata ayıklaması açık olmasına rağmen bilgisayara telefonu bağladığımda dosya aktarımı yapamıyorum. sarj ve fotoğraf aktarımına izin veriyor ama.
  14. Daemonis

Televiziyon Önerisi 10-15BİNTL

Arkadaşlar bilgim hiç yok. Nelere dikkat edilmeli vs. Teşekkürler.
Geri