Daemonis isimli üyenin son içerikleri

1. Daemonis

Yardım Euro Truck Sim 2 İçin Mod Lazım

Arkadaşlar selam. Bu oyun için Önce bir otobüs moduna ihtiyacım var. onu buldum gerçi ama kaplama gerekiyor. GS,BJK,TS,FB,AMED,BURSASPOR bu takımlara ait otobüs kaplamaları gerekiyor. Yardımcı olabilecek var mı?
  2. Daemonis

❌İndirim Bitti! Razer Blackshark V3 5.841TL (Son 1 Yılın En İyi Fiyatı)

Dayı ben razer aldım zaten. Sadece hangisi daha iyi merak ettim. ona göre iptl edip onu alcaktım. teşekkür ederim
  3. Daemonis

Dayı ses kasmak için RAZER mi iyi Steelseries mi
  4. Daemonis

Evet konudakini sipariş etmiştim dün akşam. Harici mikrofonum olduğu için mikrofon kalitesinden çok fps oyunlarındaki ses kalitesi önemli. Hem tablete bağlayabileceğim hem de bilgisayara. Eğer steelseries daha iyiyse onu alayım.
  5. Daemonis

Ayrı Mikrofona sahibim. Önemli olan fena şekilde ayak sesi kasmak nerden geldiğini anlamak. BS sipariş ettim amaa iptal edebilirim. Sizce hangisi?
  6. Daemonis

Razer BlackShark V2 Pro vs V3 vs Rog Pelta

Arkadaşlar hangisini öneririsiniz?
  7. Daemonis

6000TL KULAKLIK ÖNERİSİ

6K ya Razer V2 Pro yok ki reis. SS NOVA 5 içinde dediğiniz gibiyse ben zaten yayın yapıyorum bir ton şeyle uğraşıoyorum onunla da uğraşmak istemem maalesef. 1773589702 Clourd3s de dediğim gibi dip ses oluyor vs diyenler var(Arkadaşın Cloud 2 Core S kullandım evet dipses vardı.). bilemiyorum. G...
  8. Daemonis

6000TL KULAKLIK ÖNERİSİ

V2 X den geçmek mantıklı mı?
  9. Daemonis

6000TL KULAKLIK ÖNERİSİ

Dipses var mı reis. Birde ses az mı. yani ben Arada rahat takılıyorum. hoparlörüm yok Tüm sesleri fulleyip dizi izlediğimde sesi rahat duymam lazım. V2 X de fullerdim odanın her yerinden duyulurdu sanki televizyon gibi.
  10. Daemonis

6000TL KULAKLIK ÖNERİSİ

B,endeki V2 X . Yani geçmek mantıksız mı? 1773493438 Clourd 2 Core S var dipses var ve sesi az. hoşuma gitmedi. 3s nasıldır bilmiyorum
  11. Daemonis

6000TL KULAKLIK ÖNERİSİ

Arkadaşlar 6000TL'ye kadar fps oyunlarında rahat ses kasabileceğim. Bir kulaklık arıyorum. Razer Blackshark V2 X 'den geçeceğim.
  12. Daemonis

4000TL'ye Kadar Oyuncu Kulaklığı önerisi

Arkadaşlaar ipad cihaza da bağlayacağım için. hem wiriless hem kablolur olursa çok iyi olur. teşekkürler. FPS oyunu oynuyorum ses kasmam önemli. müzik önemli değil. Razer BlackShark V2X şu an kullandığım kulaklık.
  13. Daemonis

HyperX Cloud III S Wireless vs II Core Wireless vs Razer BlackShark V2 X

Dayı şimdi ben bunu tablette kullanacağım. Hangisini almalıyım. Kafam karıstı. Bende zaten blackshark var ondan geçeceğim. geçmeye değer mi yani?
  14. Daemonis

HyperX Cloud III S Wireless vs II Core Wireless vs Razer BlackShark V2 X

Arkadaşlar ses kasma için alacağım. Müzik pek önemli değil sizce ne almam gerek? Cloud II ile III arasında fark var mı?
Geri