DaffyDuckQ isimli üyenin son içerikleri

1. D

Python Sellenium da sitede nasıl gizlenebilirim

Python selenium kullanarak kendime bir sitede otomasyon kurmaya çalışıyorum. Fakat önceden olduğu halde son 2 günde her ne denersem denim site benim bot olduğumu anlıyor. Chrome kullanarak giriyorum undetected kullandım ama hala anlıyor. Hızı yavaşlattım hızlandırdım ne yaparsam yapim anladı...
  2. D

Sizce ortalama olarak kritlerlere göre hangisi daha iyidir

Teşekkür ederim kararımı verdim.
  3. D

Sizce ortalama olarak kritlerlere göre hangisi daha iyidir

Ben bir ekran kartı tercihinde bulunucağım fakat kafam biraz karışık. ben bir oyun geliştirmecisiyim unity programı üzerinden oyun yapıyorum ve iki ekran kartı arasında kaldım oyun geliştiricisi olduğum kadar oyun oynamayıda seven biriyim hangi terchide bulunsam daha mantıklı olur denge...
  4. D

Gameon 28 Inç Monitör Neden Bu Kadar Ucuz?

anladım deneyelim o zaman
  5. D

bu modelin herhangi bir videosu yok türkiyede farklı bir ülkede varmı onu bilmiyorum ama baktım
  6. D

https://www.hepsiburada.com/gameon-28-ips-4k-uhd-144hz-2-1-hdmi-siyah-oyuncu-monitoru-p-HBCV00005APNV1?magaza=WB Technologies monitör bakıyordum 4k ortalama olarak monitörler 20 25k iken neden bu mönitör bu kadar ucuz. Ayrıca nasıl 144hz, 0.5ms, gsync, freesync destekliyor şunun gibi monitör en...
  7. D

Yardım Oyunda Ram'in Büyük Kısmını Kullanamıyor

Hocam oyunda drop yok yağ gibi akıyor ama bir anda oyun donuyor ve normal bir donma değil oyuna gelen şeyleden bir tanesi yetersiz kalıyor bende onun ram olduğunu düşünüyorum çünkü en üst grafiklere de aldım ama hala 3 GB
  8. D

Yardım Oyunda Ram'in Büyük Kısmını Kullanamıyor

Ark oynarken çok çok fazla oyun donuyor ardından da mecburen kendini görev yöneticisinden kapattırıyordu. Bende bu sorunu çözmek için sürücüyü felan güncelledim ayarlar ile felan uğraştım ama çözülmedi. En son afterburnerdan baktığımda ise oyunun 16 GB'lık ram'imin sadece 3000 - 3500 arası ram...
Geri