Müşteri hizmetleri ile görüştüm banka kartı ile olan ödemelerde 1-3 iş günü dedi kredi kartıyla aninda iade karta gerçekleşiyor dedi sizde banka kartıyla alıp aynı gün iade alan varmı
Eq yaptin mi ben yaptım ve yeterli yani normal halde kullanırsan bütün kulakliklar zayif zaten iyi markalar zaten genelde kendi eq sunu ayarladığı için bass tizzler iyi geliyo
Arkadaşlar 2 haftadır kullanıyorum fiyatına göre gayet iyi ses seviyesi tatmin etti ben fulldr kullanamiyorum ama kullanin aklını alir müzik konusunda eq suz hali yeterisz ama eq bastiginda gayet iyi oluyo bass eq su ayarladim kendime gayet iyi hek oyun hemde müzik icinde bi eq ayarim var...
arkadaşlar bunlar boş şuan kiwinin fanı var tanıdklarım olsun herkes çok memnun ben de memnunum uzun süreli kullanmadım ama fiyatına göre çokm iyi iş yapıyo 250 lira gibi bir fiyatdan satılıy n11 üzeridne yakın zamanda inidirmliydi indirimdeyken almıştım şlimdi birkaç tanıdığım için bugün 2 tane...
Harici mikrofon aldirmayacak kalitede bir mikrofonu varmı atk nin mchose x9 o kadar cok kişi dediki amazondan alip denemek istiyorum fiyat olarakda gayet iyi Gönül ister steelseries olsun ama bütçe yetmiyo bide harici mikrofon lazim onun icin
Arkadaşlar yıllardır emektar gamepower raijin kullaniyorum pedleri öldü kablosu koptu kopacak isteğim wireless tercihim olacak sekildi iyi bir kablolu varsa kabloluda olur mikrofon kalitesi iyi sesler bass tiz oranı iyi olan bir kulakli istiyorum oyun müzik her alanda kullanacağım benim aklımda...