arkadaşlar bunlar boş şuan kiwinin fanı var tanıdklarım olsun herkes çok memnun ben de memnunum uzun süreli kullanmadım ama fiyatına göre çokm iyi iş yapıyo 250 lira gibi bir fiyatdan satılıy n11 üzeridne yakın zamanda inidirmliydi indirimdeyken almıştım şlimdi birkaç tanıdığım için bugün 2 tane...
Harici mikrofon aldirmayacak kalitede bir mikrofonu varmı atk nin mchose x9 o kadar cok kişi dediki amazondan alip denemek istiyorum fiyat olarakda gayet iyi Gönül ister steelseries olsun ama bütçe yetmiyo bide harici mikrofon lazim onun icin
Arkadaşlar yıllardır emektar gamepower raijin kullaniyorum pedleri öldü kablosu koptu kopacak isteğim wireless tercihim olacak sekildi iyi bir kablolu varsa kabloluda olur mikrofon kalitesi iyi sesler bass tiz oranı iyi olan bir kulakli istiyorum oyun müzik her alanda kullanacağım benim aklımda...
Var kankam forumda da yapan biri var şöyle atayım Başlık '📱 Yurtdışı S23 Ultra Alıp Server Kaydı Yaptırdım! YAŞADIKLARIM...' https://forum.donanimarsivi.com/konu/yurtdisi-s23-ultra-alip-server-kaydi-yaptirdim-yasadiklarim.839907/
Atılıyor kral ve xiaomide reklam yok onalr alt modelleri için geçerli bende s26ultra almayı düşünüyorum da server kayıt olaylarına bakamadım daha önceki yıllarda çıkan telefonlarında var ama yd alcaksan