Dagh4n isimli üyenin son içerikleri

1. D

Asus Tuf Gaming Vg279q5a Monitörümde Aniden Ekrandaki Renkler Soldu Sorun Nedir?

Mavi ışık filtreisni kontrol et kral son seviye olabilir
  2. D

Baseus Bass 35 Max Enc 899 TL🔥

Almak yada almamak bütün mesele bu bende almıyorum mchose x9 aldim
  3. D

En Ucuz Asus Rog Harpe Mini 2.999 TL

Boş beleş mouseler sunlarla paranizi çar çur etmeyin tek iyi noktası marka olması baska bi olayi yok
  4. D

🔥İndirim Wexta Ys2235 Taşınabilir Masaüstü Pembe Usb Fan 199 TL

arkadaşlar bunlar boş şuan kiwinin fanı var tanıdklarım olsun herkes çok memnun ben de memnunum uzun süreli kullanmadım ama fiyatına göre çokm iyi iş yapıyo 250 lira gibi bir fiyatdan satılıy n11 üzeridne yakın zamanda inidirmliydi indirimdeyken almıştım şlimdi birkaç tanıdığım için bugün 2 tane...
  5. D

🔥İndirim Apple Macbook M5 Pro 24/2tb 18 CPU ve 20 GPU 141.958 ₺🔥

Bedava ya 5 tane aldim birini kesme tahtası olarak kulanicam
  6. D

Öneri Kulaklık Önerisi Bütçe 4-5 Bin'TL Arası

aldım hocam salı günü geliyomuş prime a göre çok uzun süre ama bakalım nasıl bir kulaklık çok fazla öneri vardı
  7. D

arkadaşlar mchose x9 almaya karar verdim sizce indirime girer mi luan amazonda 3500 tl 3 vadesiz taksit var
  8. D

Harici mikrofon aldirmayacak kalitede bir mikrofonu varmı atk nin mchose x9 o kadar cok kişi dediki amazondan alip denemek istiyorum fiyat olarakda gayet iyi Gönül ister steelseries olsun ama bütçe yetmiyo bide harici mikrofon lazim onun icin
  9. D

İndirime girer mi acaba çok kişi önermiş forumlara baktimda
  10. D

Hocam deri ped istemiyorum ya
  11. D

Arkadaşlar yıllardır emektar gamepower raijin kullaniyorum pedleri öldü kablosu koptu kopacak isteğim wireless tercihim olacak sekildi iyi bir kablolu varsa kabloluda olur mikrofon kalitesi iyi sesler bass tiz oranı iyi olan bir kulakli istiyorum oyun müzik her alanda kullanacağım benim aklımda...
  12. D

İtopya Aldın Aldın İndirimleri !

Arctis nova 7 gen 2 alinir mi ya 8k ya düşmüş
  13. D

Samsung Telefonlarda İmei

Var kankam forumda da yapan biri var şöyle atayım Başlık '📱 Yurtdışı S23 Ultra Alıp Server Kaydı Yaptırdım! YAŞADIKLARIM...' https://forum.donanimarsivi.com/konu/yurtdisi-s23-ultra-alip-server-kaydi-yaptirdim-yasadiklarim.839907/
  14. D

Samsung Telefonlarda İmei

Atılıyor kral ve xiaomide reklam yok onalr alt modelleri için geçerli bende s26ultra almayı düşünüyorum da server kayıt olaylarına bakamadım daha önceki yıllarda çıkan telefonlarında var ama yd alcaksan
Geri