Dagurashibanipal isimli üyenin son içerikleri

1. D

Çözüldü✓ Ekran kartı seçiminde yardım lazım

Bu arkadaşın attigi ekran kartını almaya karar verdim yardım eden herkese teşekkür ederim.
  2. D

Tavsiye ekran kartları gelince merak ettim bütçem aşağı yukarı 10k bu fiyata en iyi ekran kartı arkadaşın önerdiği 3060 ti mi olur yoksa başka bı ekran kartı varmi acaba ?
  3. D

Anladım teşekkür ederim. Böyle olduğunu bilmiyordum.
  4. D

Özür dilerim haksız bi yargılama yapmışım. Siz diyince daha dikkatli inceledim ve haklısınız. Sakıncası olmazsa bu ti ne anlama geliyo kısada olsa açıklayabilirmisiniz.
  5. D

Elimdeki kasa https://www.hepsiburada.com/aerocool-airhawk-duo-cam-yan-panel-adreslenebilir-duo-rgb-fanli-3-0-oyuncu-kasasi-ae-airhawkd-p-HBV00000PIKQ2?magaza=Hepsiburada işlemcii ve ekran kartı sıcaklık değerleri 50-60 arasında 60'ı geçtiğini pek görmüyorum. Haklısın 2.el daha güçlü bi kart...
  6. D

Öncelikle iyi günler. Sistemime yeni ekran kartı almak istiyorum. RTX 3060'da karar kıldım fakat bir sürü farklı versiyonu bulunmakta. Küçük çaplı bi eleme sürecinde 2 modelde karar kıldım fakat hangisini alıcağıma karar veremedim. Ekran kartlarından anlayan arkadaşlardan yardım istiyorum bu...
Geri