daigurenv8 isimli üyenin son içerikleri

1. daigurenv8

Öneri Kaliteli Anime Önerileri (Part 2)

No game no life a yazik olmus
  2. daigurenv8

github projesi kopyalayamıyorum

sa beyler yeni yeni yazılım öğrenmeye çalışıyorum github projesi kopyaladığımda cd (dosya ismi) yazıp açıyorum ls komutunu kullandığımda ise bir hata veriyor bunu nasıl düzeltebilirim bilgisi olan varsa öğretebilir mi??
  3. daigurenv8

tinkercad için ne yapılabilir?

öneri?
  4. daigurenv8

E kilit kırılırmı? Kırılırsa nasıl kırılır.

teşekkürler 🙏
  5. daigurenv8

İnstadan Tanışmak İçin İlk Mesaj?

bence selam merhaba naber dışında her şey olur çünkü eskiden show (kız taklidiyle n'de satmak) dolandırıcılığı yapan bir arkadaşım vardı bir gün snap hesabını aldım denemek için bütün erkekler merhaba , selam , naber güzellik gibi çok sıradan şeyler yazıyordu ben bir kız olmadığım halde...
  6. daigurenv8

yazılım mühendisi var ise yazılım mühendisi olmak için ne yapmam gerekir ?

derslerim iyi ama sözel biraz daha baskın olduğu için ne yapacağıma karar veremiyorum bir yandan iyi futbol oynuyorum ama en çok istediğim 2 şey den biri futbolcu olmak biride yazılım mühendisi olmak futbolcu olmaya çalışmak riskli gibi geliyor bana bu yüzden ikisinde de aynanda gelişmeye...
  7. daigurenv8

Sanaldan ilişki olur mu?

OLMAZ
  8. daigurenv8

E kilit kırılırmı? Kırılırsa nasıl kırılır.

akıllı tahtadaki kilidi açmak için öğretmenler usb kullanıyor tabi tenefüste sıkılıyoruz boş dersler vb oluyor biraz araştırma yaptım kilidi host oluşturup key açıyormuş ama bunu kırmanın bir yolu varmıdır sizce ?
Geri