MSI MPG CORELIQUID D240 Sıvı Sogutmasını aldım İşini güzel yapıyor fakat led ekranında beyaz ışık yanıp sönüyor görüntü vermiyor USB kablosunu bagladıgımda bilgisayar bilgisayar birşeyleri algılamaya çalışıyor fakat usb çıkıp takma sesi geliyor çözümü nedir msi center falan tekrar yükledim...
Hocam windowsu falan kurdum fakat tekrar bi problem başıma geldi sıvı sogutma ekranlı benim msi mpg d240 modeli beyaz ışık yanıp sönüyor ekran gelmiyor ve usb çıkma takma sesi geliyor windowstan jusb portlarını falan sök tak yaptım sata kablolarını çıkarıp taktım yinede düzeltemedim
1776860296...
Hocam dediğiniz gibi ramlerden dolayıymış ışıklar söndü fakat harddisk eski pcden kalma windows kuruluydu yeni pcye taktıgımda windowsa girmiyor secure boottan dolayı mıdır eski pcmde windows 11 desteklemiyordu bypass edip kurmuştum
1776804301
şuanki durum böyle format atıcam sanırım windowsa...
Sıvı sogutma takarken biraz bastırdık cpu nun çengeli kapalıyken pin bükülmesi ihtimali var mı?
1776697718
Ama ram takılı olmadıgı için de olabilir korkuyorum şuan cpu kırmızı yanması normal gelmedi bana
Arkadaşlar ram gelmeden sistemi toparladım sistemimdeki parçalar sırasıyla şöyle ;
Msi b840 gaming plus anakart
Ryzen 5 9500f
Msi mpg d240 sıvı sogutma
Sisteme ram takmadım daha fakat cpu takılı cpu kontrol ışığının kırmızı olması normal bir durum mu çözemedim ne yapmam gerekiyor biosu flash...
Merhabalar, Ryzen 5 9500f işlemci ve msi b840 gaming plus wifi anakart aldım. Rtx 4070 super düşünüyorum 5060 ti dan daha iyi olacağını düşünüyorum fakat psu’mda 12VHPWR kablosu yok msi a650bnl kasa ile birlikte geldi upgrade etmek istemiyorum boş yere dönüştürücü ile kullansam başımı ağrıtır mı...