daker isimli üyenin son içerikleri

1. D

63bin TL bütçe masaüstü PC

iyi hoş ama ekran kartı olarak 9070xt çok daha güçlü işlemci r5 7600 den iyi sanırım onu bilmiyorum soğutucuyu değiştirince fiyat çok artıyor ana kart da benim seçtiğim kadar iyi değil 1764329434 amd ekran kartı ilk defa kullanıcağım için güvenilir ve sağlam bi kart arıyodum asus tuf tam...
  2. D

GamePower Warcry Pulse 4xARGB Fan 850W önerir misiniz

evet ilk defa kasa sistem alıcam 2-3 haftadır bakıyorum asus tuf 9070xt hoşuma gitti ve fiyatına göre gücü çok çok iyi sizde sistem önerirseniz iyi olur işlemciyi r5 7600 seçtim çok bi bilgim yok ama gördüğüm karşılaştırma videolarında iyiydi
  3. D

maks 66k bütçem var yardımc olursanız sevinirim
  4. D

Bu iki kasa arasında kaldım. DeepCool çok güvenilir bir marka diyorlar ama 700W PSU bana biraz yetersiz geldi. Diğer tarafta GamePower PSU'su Gold olduğu halde, 'güvenilir değil' diyor yapay zeka. 3 adet yapay zeka ile konuştum (Gemini Pro, DeepSeek ve GPT); Gemini 'DeepCool'dan şaşma' dedi ama...
  5. D

gümledim şuna 1764321883 yine unuttun dimi
  6. D

bekliyorum
  7. D

bütçe değişti maks 63k
  8. D

amd ekran kartı alınır mı bu bütçeye 9060xt öneriyolar
  9. D

maalesef
  10. D

sinerji güvenilir mi?
  11. D

Öncelikle merhaba zamlardan önce PC toplamak istiyorum 48 bin TL bütçem var üstüne çıkamam masaüstü bilgisayar almak istiyorum ama ilk kasam olacağından dolayı bilgisizim İtopya Gaming Gen TR gibi sitelerden hazır sistem mi almalı yoksa tektek parçaları farklı yerden alıp mı birleştirmeli ekran...
  12. D

4000tl bütçe kulak içi kulaklık önerisi

4000tl bütçem var Anker Liberty 4 NC almayı düşünüyorum 4000 tl bandında öneriniz varsa sevinirim
  13. D

17.000 TL telefon önerisi

17.000 TL bütçem var telefon önerileriniz nedir? Ben Redmi Note 14s ile Redmi Note 13 Pro Plus arasında kaldım. 512 GB düşünüyorum.
  14. D

Servisten Geldikten sonra Laptop yavaşladı

cözebildin mi
  15. D

Excalibur G870 Ciddi Fps Düşüklüğü

bende merak ediyorum aynı sorun bendede var çözemedim
Geri