iyi hoş ama ekran kartı olarak 9070xt çok daha güçlü işlemci r5 7600 den iyi sanırım onu bilmiyorum soğutucuyu değiştirince fiyat çok artıyor ana kart da benim seçtiğim kadar iyi değil
1764329434
amd ekran kartı ilk defa kullanıcağım için güvenilir ve sağlam bi kart arıyodum asus tuf tam...
evet ilk defa kasa sistem alıcam 2-3 haftadır bakıyorum asus tuf 9070xt hoşuma gitti ve fiyatına göre gücü çok çok iyi sizde sistem önerirseniz iyi olur işlemciyi r5 7600 seçtim çok bi bilgim yok ama gördüğüm karşılaştırma videolarında iyiydi
Bu iki kasa arasında kaldım. DeepCool çok güvenilir bir marka diyorlar ama 700W PSU bana biraz yetersiz geldi. Diğer tarafta GamePower PSU'su Gold olduğu halde, 'güvenilir değil' diyor yapay zeka. 3 adet yapay zeka ile konuştum (Gemini Pro, DeepSeek ve GPT); Gemini 'DeepCool'dan şaşma' dedi ama...
Öncelikle merhaba zamlardan önce PC toplamak istiyorum 48 bin TL bütçem var üstüne çıkamam masaüstü bilgisayar almak istiyorum ama ilk kasam olacağından dolayı bilgisizim İtopya Gaming Gen TR gibi sitelerden hazır sistem mi almalı yoksa tektek parçaları farklı yerden alıp mı birleştirmeli ekran...