dakika91 isimli üyenin son içerikleri

1. D

🔥İndirim Noctua Nh-D15 G2 Chromax.Black 9767 TL 🔥

Saçma sapan bir konu, saçma sapan bir ürün, saçma sapan bir ilan, saçma sapan bir fiyat, saçma sapan bir paylaşım. Her şeyin bir limiti olur. Ortalama 2000 TL hava soğutucusu 60 da tutarken, bilemedin bu 55 de tutar. Maks 5 derece. İstersen koca sanayi tipi vantilatör tak. 5 den fazla etki...
  2. D

🔥İndirim NZXT N7 Z890 9.299 TL

Kardeş yanlis anlama ama merak ediyorum, hakaret amaçlı değil. Sen gerizkalı mısın veya mal mısın, gerçekten merak ettiğim için sordum. 9950X işlemci ve bu kalitede anakart en az 45K, konudaki anakart ve 270K plus 25K. Nerdeyse 2 kat para veriyorsun, eğer 2 kat fark oluyorsa oyunda haklısın.
  3. D

Valla millet cahil , bu kadar beklemezdim, bir de teknoloji forumundalar. Mesela işyerinde Python numpy, pandas filan ile sürekli grid tarama genetik algoritma filan yapıliyor. Ve hepsi de Intel. Bir defa Python yapısı gereği intel ile dahaiyi mesela. İsteyen bu konuyu da araştırabilir...
  4. D

Müthiş vizyon: 16 çekirdekli 9950X'i sırf Valorant oynayıp dizi izlesinler diye çıkarmışlar zaten! Blender'da küp çeviren yazılımcıya da "Hemen böbreğini satıp 4.000$'a Threadripper platformu diziyorsun" dersin artık, masaüstünde render almak yasaklanmış.
  5. D

Bizim insanlar valla garip. O iyi veya bu iyi diye bir şey yok. Her şey parasına göre değerlendirilir. Ryzen 5600 1000 TL olsun, en iyi işlemci odur mesela. 2026 yılında masaüstünde intelin payı hala %64 AMD %36. Demek ki birileri bazı sepeblerden hala Intel seçiyor, her şey oyun değil. Bu...
  6. D

🔥İndirim NZXT N9 Z890 Anakart 11000tl

Millet oyun manyağı çünkü, her şeyi oyundan ibaret sanıyorlar. Ben mesela Python veya node.js ile genetik algoritma arama yapiyorum is gereği günler süren. Evde 7900x var, is yerinde 12700. Kağıt üstünde 7900x çok daha güçlü ama gel gör ki, 12700 çok daha hızlı. Çünkü özellikle Python Intel...
  7. D

🔥İndirim NZXT N9 Z890 Anakart 11000tl

PCI express portlarıni nasıl kullanacağız bunda, soğutucu blogu çıkarmak mı gerekiyor
  8. D

🔥İndirim Honeywell Quietset Hyf260 Kule Vantilatör 1500 TL

Tavsiye etmem, 20 cm mesafeden sonrasında havayı hissetmiyordum bile
  9. D

🔥İndirim Altınyıldız %80 Pamuk Örme Standart Fit Şortlar 3'lü Alımda 214 TL

Aynı ürün işte, üstteki etiket 80 pamuk, bunu 20 pamuk olan orijinal etiketin üstüne yapıştırmislar işte..
  10. D

🔥İndirim Altınyıldız %80 Pamuk Örme Standart Fit Şortlar 3'lü Alımda 214 TL

%80 polyerster %20 pamuklu bu şortlar, ona göre alın alacaksanız, trendyolda yorumda var etikette görünüyor zaten
  11. D

❌İndirim Bitti! İnno3d RTX 5070 Ti 41.111₺

Çok şükür dün kendimizi tuttuk. Acaba kaç kişi, gerçekten ama gerçekten ihtiyacı olmamasına rağmen 7000 TL kar için 58.000 lira harcayıp 5080 aldı çok merak ediyorum
  12. D

🔥İndirim MSI Mpg X870e Edge Tı Wıfı 15.999 TL 6-9 Taksit 🔥

Hala gigabyte x870 ve bazı MSI modelleri paylasanlari anlamiyorum. Normalde 9 faz bu. 2*7 demek gerçek 14 faz değil, paralellestirme var yani, diğerleri gibi single channel değil bunlar
  13. D

❗❗Beyler Dolandırıcı İfşalıyorum Dikkat Edin Yayın❗❗

Zaten ram değil konu. Konu işlemci. O işaretin ne olduğunu bile bilmiyorsundur. https://www.pcbway.com/blog/PCB_Manufacturing_Information/Fiducial_Mark_PCB_Knowledge_542b3c29.html Sabit 1 tane olmak zorunda değil. 1 tane senin için , anakarta takacağın yönü belirler, diğerleri rotasyon ve...
  14. D

Senin için araştırdım, redditte de konu var zaten,
  15. D

Adamın elinde 2 tane ram var çünkü, klasik açıklama okumama sorunlu musun. Ayrıca buraya yazmadan önce, keşke onceden arastirsaydin diyorum. Genç kizlar gibi heyecana kapılıp hemen konu açmadan önce.
Geri