dakika91 isimli üyenin son içerikleri

1. D

🔥İndirim Honeywell Quietset Hyf260 Kule Vantilatör 1500 TL

Tavsiye etmem, 20 cm mesafeden sonrasında havayı hissetmiyordum bile
  2. D

🔥İndirim Altınyıldız %80 Pamuk Örme Standart Fit Şortlar 3'lü Alımda 214 TL

Aynı ürün işte, üstteki etiket 80 pamuk, bunu 20 pamuk olan orijinal etiketin üstüne yapıştırmislar işte..
  3. D

🔥İndirim Altınyıldız %80 Pamuk Örme Standart Fit Şortlar 3'lü Alımda 214 TL

%80 polyerster %20 pamuklu bu şortlar, ona göre alın alacaksanız, trendyolda yorumda var etikette görünüyor zaten
  4. D

❌İndirim Bitti! İnno3d RTX 5070 Ti 41.111₺

Çok şükür dün kendimizi tuttuk. Acaba kaç kişi, gerçekten ama gerçekten ihtiyacı olmamasına rağmen 7000 TL kar için 58.000 lira harcayıp 5080 aldı çok merak ediyorum
  5. D

🔥İndirim MSI Mpg X870e Edge Tı Wıfı 15.999 TL 6-9 Taksit 🔥

Hala gigabyte x870 ve bazı MSI modelleri paylasanlari anlamiyorum. Normalde 9 faz bu. 2*7 demek gerçek 14 faz değil, paralellestirme var yani, diğerleri gibi single channel değil bunlar
  6. D

❗❗Beyler Dolandırıcı İfşalıyorum Dikkat Edin Yayın❗❗

Zaten ram değil konu. Konu işlemci. O işaretin ne olduğunu bile bilmiyorsundur. https://www.pcbway.com/blog/PCB_Manufacturing_Information/Fiducial_Mark_PCB_Knowledge_542b3c29.html Sabit 1 tane olmak zorunda değil. 1 tane senin için , anakarta takacağın yönü belirler, diğerleri rotasyon ve...
  7. D

Senin için araştırdım, redditte de konu var zaten,
  8. D

Adamın elinde 2 tane ram var çünkü, klasik açıklama okumama sorunlu musun. Ayrıca buraya yazmadan önce, keşke onceden arastirsaydin diyorum. Genç kizlar gibi heyecana kapılıp hemen konu açmadan önce.
  9. D

Kardeş, sacmalamissin. Yapay zeka diyon ya, keşke resmi yapay zekaya gönderip sorsaydin önce. Bahsettiğin çentik normal, kalıp, üretim bandi vs her şey olabilir. Adam zaten açıklamaya yazmış, 1*16 GB DD5 10.000 diye, normal fiyat
  10. D

❌İndirim Bitti! Thunderobot RS16 AMD Ryzen 9-9850HX GeForce RTX 5070 + 32GB Laptop 70.899,00 ₺!

Kartın açık veya kapalı olması iadeye engel değil. Ben de çoğu alışverişi sanal kart ile yaparım, ve çoğunu da 2-3 ay içinde kapatırım. Sen kapalı görürsün ama onlar hala veritabanında duruyor banka tarafında, yani iadeye sorun değil, çok iade aldım bu sekildeyken.İadeler o an açık olan...
  11. D

🔥İndirim Hepsiburada 9Ay Taksitli RTX5070 Sistem 71K Dan 67K Düşmüş

Keşke insanların gözü açılsa da, şu 9 taksit olayına kanmasalar artık. 2-3 yıl önceki gibi enflasyon 70-80 lerde değil, o günler geçti. Dolar günde 1 lira artmıyor artık. Bunu hala fırsat olarak gören cahillerden olmayın. İşlemci anakart kasa PSU nerdeyse 2 yıl önceki fiyatlarla aynı. 5070...
  12. D

🔥İndirim AOC Q27G42XNE 2k 180hz Monitör 7.999 TL TL

Arkadaşlar, 2k monitör alacağız , bu monitör mu alınmalı, konuda çok fazla mesaj var, çok fazla ürün var kafamız karıştı
  13. D

🔥İndirim 32GB CL38 5070 7500F Sistem 71.699🔥🔥🔥

Boş adamın sözde boş işleri. 9 taksit diye pompalamasyon. Gören de hala ülkede 2022 enflasyonu var zanneder
  14. D

Birisi kızına cinsel içerikli fotoğraflar attığımı söylüyor

Engelle gitsin, bu da dolandırıcılık yöntemi, cevap verirsen para isterler. Çok dikkate alma
  15. D

Aula 1+1 hoparlör 399 TL

Çok fazla dip ses var, almayın. Cızırtı yapıyor, eve almistim, bu yüzden işyerine götürdüm, çok düşük seste kullanıyorum
Geri