Keşke hiç kimse bilmeden konusmasa. ISS ile hem dolaylı hem doğrudan alakası var
ISS altyapısı yetersizse ve kendi tarafinda trafiği yönetmek için hız sınırlaması yaparsa bufferbloat kötü çıkar. Yani zayıf upstream, yurtdışı çıkışları zayıf olur kısaca.Ani ping firlamalari sebebi budur...
Kendimi bildim bileli, TTNET kullanıyordum 1000 Mbit. Bir defa bile sorun yaşamadım, müşteri hizmetlerini hiç aramadım, altyapı ve modem çok sağlam.
Malum fiyatlardan sonra netspeed geçiş yaptım 3 ay önce bayağı korkarak.
3 ay indirimli kullandım, sonra 12 ay peşin ödeme yaptım, aylık 550 TL...
Kardeş hala boşuna inat ediyorsun. Sanırım o cahil telefoncu arkadaşım yüzünden.
Elektrikli araba örneğin TOGG;
Ev prizinden 2300W ile
Duvar ünitesi 11.000 watt ile
Supercharge istasyonu ile 150.000W ile şarj oluyor.
Artik ileride araba alırsan, ev tipi ile şarj edersin, 24 saatte dolsun ama...
Pilin hızlı dolup boşaltılması değil, pilin şarj olurken ısınması bataryanın ömrünü etkiler. Mesele sıcaklık.
Kaldı ki bu piller lion veya lipodur, gereğinden fazla ısınınca şarjı keser. Nasil ki islemciler 90 derecede yıllarca çalışıyorlarsa, bu bataryalarda öyledir. Elini vurduğunda sıcaklık...
Benim ürün de geldi..
Normalde Logitech MX keys kullanıyorum is yerinde yıllardır, evde de HP omen cherry MX klavye var.
Bu klavye masamda dursa kullanirim kısacası, öyle apar topar başka bir klavye arayışına da girmem.
Yani güzel ve kaliteli ürün. Tabi kargo dahil 400 lira olması işin en...
Kısacası amacım ders çalışmak not almak olsa, 100 defa seçim hakkım olsa hepsinde de kalemle birlikte gelen SAMSUNG S10 LITE alırım veya türevleri.
Sonuçta buna da kalem alınca aynı paraya gelecek, 12-13 bandına.
Bir defa Samsung snotes Google çeviri ile senkronize, kalemi PDF in uzerinde...
Kimse yanlis anlamasın ama 35 sayfa boyunca bolca saçmalık var.
Telefon veya PC değil ki bu donanım bu kadar çok önemli olsun, bu bir tablet. Bu tablet, üst seviye oyun oynarım diyenin işine yarar. Başka da gereksiz masraf olur.
Ders calisma kısmında ise, önemli olan her zaman yazılım. Pdften...
Satıcı üçkağıtçı arkadaşlar. Ürünü kargoya vermiyor. Sadece kolaygelsin kargo kaydı açmış ve teslim etmemis hiçbir ürünü.
Ben ürünlerin iptalini yaptım 5 gün sonra, Amazon iptal etti.