dakika91 isimli üyenin son içerikleri

1. D

❌İndirim Bitti! Kingston KF564C32BBEK2/64TR 64 GB (2x32) DDR5 6400MHz CL32 26066 TL

SSS den rame piyasada en çok sahtesi üretilen marka Kingston. Bunu bilmeyen yok. O yüzden resmi satıcı olmadığı sürece alınmamalı.
  2. D

VATAN TABLET YÜZDE 5 İNDİRİM KODU

İyi ki uzun arastirmissin kardeş, maazallah araştırmadan alsan Acer tab filan alırdın o paraya
  3. D

Öneri İnternet taahhütüm bitiyor hangi internet sağlayıcısını seçmeliyim

Keşke hiç kimse bilmeden konusmasa. ISS ile hem dolaylı hem doğrudan alakası var ISS altyapısı yetersizse ve kendi tarafinda trafiği yönetmek için hız sınırlaması yaparsa bufferbloat kötü çıkar. Yani zayıf upstream, yurtdışı çıkışları zayıf olur kısaca.Ani ping firlamalari sebebi budur...
  4. D

Öneri İnternet taahhütüm bitiyor hangi internet sağlayıcısını seçmeliyim

Kendimi bildim bileli, TTNET kullanıyordum 1000 Mbit. Bir defa bile sorun yaşamadım, müşteri hizmetlerini hiç aramadım, altyapı ve modem çok sağlam. Malum fiyatlardan sonra netspeed geçiş yaptım 3 ay önce bayağı korkarak. 3 ay indirimli kullandım, sonra 12 ay peşin ödeme yaptım, aylık 550 TL...
  5. D

❌İndirim Bitti! Belkin Boost Charge Örgülü USB-C Şarj Kablosu 1 Metre - 119 ₺ 🔥🔥🔥🔥🔥

Kardeş hala boşuna inat ediyorsun. Sanırım o cahil telefoncu arkadaşım yüzünden. Elektrikli araba örneğin TOGG; Ev prizinden 2300W ile Duvar ünitesi 11.000 watt ile Supercharge istasyonu ile 150.000W ile şarj oluyor. Artik ileride araba alırsan, ev tipi ile şarj edersin, 24 saatte dolsun ama...
  6. D

❌İndirim Bitti! Belkin Boost Charge Örgülü USB-C Şarj Kablosu 1 Metre - 119 ₺ 🔥🔥🔥🔥🔥

Pilin hızlı dolup boşaltılması değil, pilin şarj olurken ısınması bataryanın ömrünü etkiler. Mesele sıcaklık. Kaldı ki bu piller lion veya lipodur, gereğinden fazla ısınınca şarjı keser. Nasil ki islemciler 90 derecede yıllarca çalışıyorlarsa, bu bataryalarda öyledir. Elini vurduğunda sıcaklık...
  7. D

O arkadaşına söyle, bu cahil kafayla şimdiye kadar iyi yaşamış.
  8. D

🔥İndirim Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

Benim ürün de geldi.. Normalde Logitech MX keys kullanıyorum is yerinde yıllardır, evde de HP omen cherry MX klavye var. Bu klavye masamda dursa kullanirim kısacası, öyle apar topar başka bir klavye arayışına da girmem. Yani güzel ve kaliteli ürün. Tabi kargo dahil 400 lira olması işin en...
  9. D

🔥İndirim Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

Ben 11 gibi aldım, yarım saat sonra mail geldi kargoya verilmiş diye, saat 14.00 civarı da hepsijet sms geldi, yarın teslim edilir
  10. D

Yardım Ram frekansını ayarlarken ekran gitti gelmiyor acil yardım

Ne yapacaksin, bios pilini çıkar, kasanın fişini cek, sonra 1 dakika boyunca kasanın açma tuşuna bas düzelir
  11. D

❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Kısacası amacım ders çalışmak not almak olsa, 100 defa seçim hakkım olsa hepsinde de kalemle birlikte gelen SAMSUNG S10 LITE alırım veya türevleri. Sonuçta buna da kalem alınca aynı paraya gelecek, 12-13 bandına. Bir defa Samsung snotes Google çeviri ile senkronize, kalemi PDF in uzerinde...
  12. D

❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Kimse yanlis anlamasın ama 35 sayfa boyunca bolca saçmalık var. Telefon veya PC değil ki bu donanım bu kadar çok önemli olsun, bu bir tablet. Bu tablet, üst seviye oyun oynarım diyenin işine yarar. Başka da gereksiz masraf olur. Ders calisma kısmında ise, önemli olan her zaman yazılım. Pdften...
  13. D

❌İndirim Bitti! LEXAR 2x16GB 6000MHZ 13.999TL

4 ay önce sektörden birinin öngörüsü üzerine tam 10 tane patriot viper steel 6000Mhz 2*32 CL30 7500 den alan ben.
  14. D

🔥İndirim COMEOR Erkek Pamuk Eşofman Altı 249TL! 2'Lİ ALIMDA +%10 İndirim

Satıcı üçkağıtçı arkadaşlar. Ürünü kargoya vermiyor. Sadece kolaygelsin kargo kaydı açmış ve teslim etmemis hiçbir ürünü. Ben ürünlerin iptalini yaptım 5 gün sonra, Amazon iptal etti.
  15. D

🔥İndirim COMEOR Erkek Pamuk Eşofman Altı 249TL! 2'Lİ ALIMDA +%10 İndirim

2 tane aldım 340 lira tuttu, nasıl oldu anlamadım valla
Geri