C:/Users/(KullanıcıAdı)/OneDrive/Desktop uzantısında ki OneDrive yanlışlıkla sildim. Not defteriydi ve önemli notlar vardı, silindikten sonra masaüstünde hiç bir şey kalmadı, bir kaç alt tab yaptıktan sonra dikkat etmeden bi kaç bildirim geldi dalgınlıkla onlarada tamam tamam dedikten sonra...
C:/Users/(KullanıcıAdı)/OneDrive/Desktop uzantısında ki OneDrive yanlışlıkla sildim. Not defteriydi ve önemli notlar vardı, silindikten sonra masaüstünde hiç bir şey kalmadı, bir kaç alt tab yaptıktan sonra dikkat etmeden bi kaç bildirim geldi dalgınlıkla onlarada tamam tamam dedikten sonra...
eyvALLAH kardeşim çok saolun yardımlarınız için
1676710353
yok 30 k yı 14 k ya çektik kardeşim saolsunlar kardeşlerim önerdiler şimdi onlara bakıyorum da psu fiyat performans 650 w uygun bulamadım ona bakıyorum
1676710550
amd ekran kartları iyi mi? peki kardeşim hiç kullanmadım
varmı fiyat performans bildiğiniz psu
1676710027
hım ben anlamadığım için araçtırıyorum kardeşim hali hazırda 4 senelik sistemi biraz güncellesek iş görürmü diye araştırıyorum