hiç bir 3d işlemcisine overclock yapılamayacak normal olarak intel core i9-13900KS muhtemelen geçecektir hepsini 6 ghz den 9 ghz hızlarına çıkabilen bir işlemci eski rekoru kırdılar daha geçenlerde burada olayı belirleyecek durum çıkış fiyatları 800-1000 dolar arası fiyatları olursa fantezi...
victusların eski serilerinde olabilen bir sorun ama bu serilerde en azından intel işlemcili modellerde o ısınma sorunları yok soğutma performansı ve işlemcilerin termal değerleri ideal çok rahat tercih edilebilir
kullanım esnekliğine göre mantıklı olan 12500h sonuçta her yazılımcı farklı kodlama dilleri yada uygulamaları kullanabilir arka plandan unreal engine kullanmak isteyebilir ayrıca bütçenize göre en performanslı olanı almak istemez misiniz ? yoksa 6k lık pc de de belli işlemciler yazılım için yeterli
sorun işlemcide değil ya ramlerin ya anakartında yada işletim sistemi kaynaklı bir sorun intel core i5-11400F sahibiyim anakartım msi b560m bazooka valoda ortalama 300 fps alıyorum 1080 ti ile bclk üzerinden voltaja yüklenirsem ısı 94-95 derecelere çıkıyor ama fps değerleri olarak 400 leri...