Daltu isimli üyenin son içerikleri

1. D

2 adet sistem toplayacağım, seçtiğim parçalar nasıl?

Teşekkürler güncelledim 620m ile Bütçemin ram ve ssd markalarını değiştireceğim çok fark yok aralarında ancak psu ve 4070 bütçemi çok aşıyor, teşekkürler.
  2. D

Eyvallah bunu kaydettim, ne alacağıma daha tam karar veremedim.
  3. D

Ürünü teorik olarak mı topladınız yoksa bir yerde birleştirdiniz ben mi linki göremiyorum? :) Ram bana şuan 16gb yeterli olduğu için 32gb'ye çıkarmadım. Daha iyi soğutucuya param yetene kadar bu soğutucunun da iyi iş yapacağını düşünüyorum. Daha sonra kolaylıkla yükseltilebilecek bir parçalar...
  4. D

AMD işlemcileri biraz araştırmam gerekiyor belli oldu. Pratikte hazır sistemler iyi görünse de genellikle sadece ekran kartını iyi verip sistemin diğer parçalarından çok kısıyorlar. Bu yüzden sistemi kendim toplamaya çalışıyorum, sanki biraz daha kurcalasam iyi sistem çıkacak gibi geliyor...
  5. D

bütçem 80bin, oyun ve edit yapılacak sistemlerde.
  6. D

İşlemcide AMD tarafına uzağım ama sistem güzel duruyor, listeme aldım bunu teşekkürler. 1730710742 tam bütçe 80bin
  7. D

AMD tarafına uzak duruyorum özel bir sebebi yok ancak hiç hakim değilim ve bugüne kadar kullanmadım. 1730710157 Bende DDR4'ten kaçıp DDR5 üzerinde f/p sistem yapmaya çalıştım kendimce önerilerinizi inceliyorum teşekkürler.
  8. D

Neden yanlış anlayayım, tavsiye almaya geldim :) alternatif parça önerileriniz var mıdır?
  9. D

Herkese Merhaba, altta seçtiğim parçaları ve bulduğum en uygun fiyatları yazdım. Bu ay içerisinde indirim takip ediyorum, güzel indirimler yakaladıkça parça parça alacağım. Aynı sistemden 2 adet toplayacağım için önereceğiniz farklı parçalar olursa fiyatının benzer seviyelerde olmasını rica...
Geri