Tamam çıkmıyorsa ayrıyeten alayım hub ama hubın anakartta nereye takıldığını bilmiyorum onu biliyormusunuz sysfan kısmına mı acaba
1726738870
https://amzn.eu/d/4rfSlc5 Bu daha mantıklı geldi
Kasa ile argb hub çıktı mı bende öyle yapacağım ama çıksa bile kaç fan desteği var acaba yardımcı olabilir misiniz
1726738173
Ve bu argb ve pwm destekleyen hubu anakarttaki hangi girişe takmamız lazım
Arkadaşlar merhaba. Raijintek ponos Ultra kasa aldım biliyorsunuz, ön 3 arka 1 fan ile geliyor ben buna 3 adet daha fan eklemek istiyorum. Sizce o üç fan nereye takılmalı? Üçü de üst egzoz mu olmalı ya da 2 üst 1 PSU'nun oraya mı takılmalı? Ya da yan mesh panele mi?
Bence ilk koltuk al ona göre ölçü yaptır ben şuanki koltuğumun en üst yükseltisinde 82 cm lik masaya rahata oturabiliyorum ama koltuk değiştiği an yükselti pozisyonu tekrar ayarlamam gerekir
Sunta belki değişebilir ölçüler güzel koltuk ile masa yüksekliği uyumlu olsun rahat oturmak için bende yaptıracağım 160x80x78 düşünüyorum 1 haftaya yaptırırım odamdaki müsaitlik 160cm tek monitör
Arkadaşlar selam parça parça sistem topluyorum az çok araştırdım güzel bir PSU önerisi lazım BitFenix, MSI ve High Power önerileri gördüm sizin de fikrinizi almak istedim.
Sistemim:
Ryzen 5 7500F.
Gigabyte RTX 4070 Super Eagle 12 GB.
MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi
Viper Venom 32 GB DDR5 RAM.
Arkadaşlar merhaba bu iki ürünü aldım aldıktan sonra kafam karıştı girişleri ve kutu içeriğinden çıkan kabloları uyumlu mudur bilemedim. Bilenler yardım edebilir mi? Ona göre iade etmeliyim
Arkadaşlar ilk kez bu uygulamadan bir test yaptım sonuç bana çok kötü geldi same hardware kısmında da ortalama altında kaldı ne olabilir sorun.
i7 10870h rtx3060 105w laptop