Arkadaşım için +32" 2K en az 144hz IPS bir monitöre ihtiyacımız var, o yüzden 8.5K bizim için iyi bir fiyattı. Normalde 12.5K civarına iniyor en fazla.
AM5 soket işlemciler için DDR4 desteği yok, DDR5 olması şart. Intel 12-13-14. nesil işlemcilerde hem DDR4 hem de DDR5 desteği var fakat anakartınızı da ram...
Anakart yükseltme vidaları bunlar, anakartın kasa ile arasına boşluk bırakıp kısa devre yapma ihtimalini ortadan kaldırıyor. Eğer diğer vida deliklerinde...
Hocam bu değil mi model? Yani bende yeni tasarımını bildiğim için özellikle desteklemiyor dedim ama siz böyle söyleyince sitesinden özellikle açıp baktım...
Windows 11 kullanacaksanız 23H2 kurup üst sürümlere güncellemesini engelleyen reg dosyalarını kullanmayı unutmayın. Windows 12 çıksa da rezil olacaksak bari...
Dual channel ram kullanımı çok önemli bu devirde. Bir şekilde 8x2 ya da 16x2 şekline geçiş yapmanızı tavsiye ederim. Eğer çevrenizde kısa süreliğine...
A27-A37-A57-A77 modelleri daha tanıtılmadı bile, kimse gelmesini beklemesin kısa vadede piyasada olmayacaktır. Ayrıca ilk çıkış fiyatları da ucuz olmuyor...
Arkadaşım sen izlediğini de kavrayamıyor musun yoksa? Neyse ben sana şu rehber yazısından bir kesit koyayım bir daha Qled için panel gibi saçma sapan...