Ramleriniz DDR5 olsaydı AM5 geçin derdim ama şimdi fiyatlara bakınca o soket işlemcilere para vermekte mantıklı gelmiyor. İkinci elde ucuza satan varsa...
Alttaki modelleri de inceleyip içinize sinen olursa alırsınız. Bence Bitfenix Ceto Premium kasa F/P anlamında daha iyi çünkü içinde ki power supply'i...
En dolu dolu anakart bu bütçe ile. Hatta bütçeyi arttırsanız bile buna rakip zor belli bir bütçe üzerine çıkana kadar. Bios abartıldığı gibi korkunç değil...
Zaten çoktan Nova Lake serisini LGA1954 soket yapısında duyurdular, bu yüzden diyoruz ya. LGA1851 soket altyapısında sadece refresh işlemciler olacak, eski...
Mantığı düşününce öyle çünkü intel para verse kendini şu durumdan kurtarması zor. Uzun uzun anlatmak istemiyorum, intel 1851 soket yerine mantıklı seçim...
Ayak uzatma falan traş işler. Aman ben mekanizmayı yatırayım, yattığım yerden ayaklarımı uzatıp izleyeyim falan bu işler sabit olmayan koltuklar için hatta...
Alttaki ram'i alın. "Satın Alma Seçeneklerini Gör" butonuna tıklarsınız diğer satıcıları gösterecektir. İçinize sinmezse en alta bir alternatif ram linki...