damn2u isimli üyenin son içerikleri

1. damn2u

🔥İndirim Asus B850M Max Gamıng WiFi 6 DDR5 Anakart 🔥8.199&

B840 diye pazarlanacak kartı yanlış isimlendirmişler gibi bir şey. Gigabyte Force bunu öttürür.
  2. damn2u

🔥İndirim 16gb ram / 7500f / 240mm sıvı 15.999₺

Soğutucu bedava gibi bir şey başka bir olayı yok.
  3. damn2u

🔥İndirim 30 cm Dragon Ball Goku Ultra İçgüdü İşareti Figür 836TL dip fiyat

Hani beyaz saçlar ve aura? Bir de Bandai üretmiş güya. (n)
  4. damn2u

Samsung harici telefon alternatifleri

Honor 400 Pro Poco F7 Pro Poco F8 Pro Xiaomi 15T Pro Vivo X200 FE
  5. damn2u

Yardım İ5 14400 f 100 derece

Alt linkteki işlemci soğutucu alıp takın sorununuz kalmayacaktır. https://www.amazon.com.tr/dp/B07YFVML34
  6. damn2u

❌İndirim Bitti! Vatanbilgisayar OEM Paket İndirimleri.

İlk sayfada yazılan sistemlere tıklayınca vatanbilgisayar sitesine giriyor artık. Bazı parçalar tükenmiş, bazı sistemler komple satışa kapatılmış. Fiyatlarda parça değişikliğine göre ufak değişiklikler olabilir, sistemi özelleştirirken fiyatı uygun halde kalmaya devam ediyorsa alabilirsiniz.
  7. damn2u

İ3 işlemciye 5060Ti takmak?

Alta almanız gereken parçaları listeliyorum, zamanla ram ve ekran kartını da güncellersiniz. Bu şekliyle bile performansınız epey artacaktır. İşlemci 6 taksit https://www.amazon.com.tr/AMD-3-7GHz-5-0GHz-Threads-%C4%B0%C5%9Flemci/dp/B0CHMXHL7Y İşlemci Soğutucu 12 taksit...
  8. damn2u

❌İndirim Bitti! PowerColor Red Devil RX6600XT 8GB 128Bit GDDR6 Ekran Kartı 9999₺

Facebook GWT grubunda RX6800 11-12K arasına görüyorum ara ara ama herkes ikinci el ürünlere güvenmeyebilir. Sıfır ürün için de bundan iyi fırsat yok gibi duruyor. Bilemiyorum Altan, piyasa çok kötü.
  9. damn2u

Ekran kartı modeli sordum söylemiyorsunuz, bütçe belirtmiyorsunuz. Sizin işlemci/anakart/ram üçlüsünü değiştirmeniz gerek ilk etapta ama bütçenizi belirtmediğinizden bir şey öneremiyoruz. Kendi isteğinize göre değil sorulanlara göre cevap verin lütfen.
  10. damn2u

🔥İndirim HP Victus15 Rtx5060 Laptop 48.300₺

Bir sıkıntısı mı var Victus 16 modelinin?
  11. damn2u

Şu an kullandığın ekran kartı nedir ve şimdilik sistemi yavaş yavaş yükseltmeye başlasan ileride ekran kartı almak için tekrar bütçe oluşturabilir misin? Değil 9. nesil 11. nesil intel serisine bile yatırım yapmak mantıklı değil çünkü.
  12. damn2u

10K TL fark iadesi isteyemez, istese bile vermezler. Sistemi internet sitesinden aldıysa iade edebilir fakat süreç biraz uzayabilir vatanbilgisayarın iade almamak istemesi, thh başvuru süreci vb. zor durumlarla karşılaşabilirsiniz. Tabi belki de hiç uğraştırmadan iade de alabilirler, şansınızı...
  13. damn2u

3-6 taksit şeklinde parçalar halinde sistem topladım geçenlerde bir arkadaşıma. Maalesef hem uygun hem de taksitli hem de istediğimiz parçaları almak istiyorsak taksit sınırlarına takılıyoruz. 12 taksitli sistem parçalarında ise özelleştirme şansı bulunmuyor ve fiyatlar biraz daha yüksek oluyor...
  14. damn2u

İkinci el toplayıp geçin. Sıfır parçalar ile 60K bütçe ile X3D işlemci ve 9070XT gibi bir sistemi toplamak çok zor olur.
  15. damn2u

Nakit paranız var mı boşta? Var ise bir sistem alıp geçin, elinizdeki sistemleri de yavaş yavaş tok satıcı gibi güzel fiyatlardan satmaya çalışın. Elde para yok ya da sistem alacak kadar yeterli değilse elinizdeki parçaların piyasada ki satılmış, satılmamış şekilde güncel ilan fiyatlarını...
Geri