Merhaba Arkadaşlar,
Bir online mağaza işletmekteyim, mağzamda kupa baskısı yapıyorum. Genel olarak tasarım yaparken ve baskı alırken photoshop kullanıyorum. Web tarayıcıda 4-5 sekme açıkken photoshopta 5-6 sekme açıkken kasmayacak pc bakıyorum. Malum yatırımda yeniyim bütçem düşük önerilerinizi...
Kız üniversite öğrencisine alınabilecek bütçeye yakın laptop önerileriniz varmıdır. Genel olrak ofice programları kullanılacak canlı ders dizi film felan belki üni sonrası iş içinde değerlendirilebilir.
MSI B450-A Pro Max ana kart aldım. Bu anakarta uygun bir kasa bakıyorum araştırmama göre micro ATX destekli kasalar oluyor yazıyor ama aldığım kasaya anakartı sığdıramadım. Düşük bütçeli bir kasa önerebilir misiniz??
Aldığım kasa linki: https://ty.gl/v4r637o7hx
Bende Asus Tuf F15 laptop var ayrıyetten 2. Bir ssd slotun var buraya görseldeki m2 ssd den aldım falat bilgisayar okumuyor. Ssd masaüstünde çalışıyor. Laptop ile masaüstü ssd slotların girişleri aynı sorun nerededir acaba :(
Konuyu hortlatıyorum ama sorunu bende yaşıyorum. Laptop ile monitore aktarıyorum arada veya hdmı kablosuna dokununca gelip gidiyor. Laptobun ekranında bir problem yok gayet 144hz çalışıyor. Monitörü masaüstü bilgisayarıma bağlayınca ondada sorun olmuyor. Problemi bir türlü çözemedim.
Merhaba Arkadaşlar,
Asus laptobum var. Yeni aldığım bilgisayarıma işletim sistemini yüklediğimde kulaklığımı taktım ses gelme gitme çalılıyordu fakat iyi değildi bunu iyileştirmek için Realtek audio drive yükledim. Yükleme sonrasında bilgisayar sadece ses veriyor mikrofon çalışmıyordu...