Damperrrr isimli üyenin son içerikleri

1. Damperrrr

Herkes youtube'a girebilirken bir tek ben giremiyorum.

Aynı internete bağlı olmama rağmen telefonumla youtube'u kullanabilirken bilgisayarımda kullanamıyorum. VPN ile girince sorun olmuyor ama dediğim gibi VPN'siz sorun yaşıyorum.
  2. Damperrrr

Yardım Interneti kulanamıyorum-(ÇÖZÜMLÜ)

Evet aynı durum bende de var. vpn dışında bir çözüm yolu yok gibi duruyor.
  3. Damperrrr

Teşekkürler. Ben de şuan aynı şekilde youtube ve google'ı kullanabiliyorum. Sorun yok gibi
  4. Damperrrr

Modemin ışıklarında bir problem yok ancak telefonumda internet bağlantısı yok diyor. PC'de ise internete erişimim var ancak youtube'a giremiyorum. Yine bir haltlar olmuş herhalde. Operatörler sağolsun.
  5. Damperrrr

Blazing Sails 1vs1 atılır mı

blazing sailsde 1v1 atılabiliyor mu? oyunda pek iyi değilim çok bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz 1712428746 atılamıyorsa bile ne olur atılamıyor diyin
  6. Damperrrr

Game pass biteli çok oldu fakat ayrıcalıkları devam ediyor? BU NASIL OLUYO!

Olsa bile hesabımda para yok
  7. Damperrrr

Game pass biteli çok oldu fakat ayrıcalıkları devam ediyor? BU NASIL OLUYO!

1.5 ay önce falan game pass aldım. Riot hesabımı bağladım, haliyle valorantdaki ayrıcalıklardan faydalandım. Game passim bitince ayrıcalıklar gitti. Fakat bugün tam şuanda valorant'a girdiğimde game pass abonesi olduğum gözüküyor, fakat ben hiçbir para vermedim. Ayrıca xbox hesabımda game pass...
  8. Damperrrr

Elden Ring güzel türkce Yama

Bildiğiniz güzel Türkçe yama var mı? Varsa link atarsanız ve kurulum aşamasında özellikle yapmam gereken bir şey varsa söylerseniz sevinirim.. Sakin "o oyun yama ile oynanmamalı" gibi yorumlar yapmayalım
  9. Damperrrr

Çözüldü✓ Laptop soğuk fakat fan susmuyor?

Laptop'um soğuk olmasına rağmen. Prize taktığımda özellikle fanını aşırı sesli halde çalıştırıyor?
  10. Damperrrr

484 TL cüzdanım var Steam'de ne almalıyım?

Bence türü sevene en iyi oyun uncharted'dır
  11. Damperrrr

Steam oyun önerisi yapacak, indirimli?

Spiderman i çok insan öneriyor. Denenebilir
  12. Damperrrr

Seçkin almalı myıım sizce? Aslında hiç fena oynadığımı düşünmüyorum, mantıklı olabilir gibime geldi? 1688070308 Daha önce hiç gamepad tecrübe etmedim bilmiyorum. İnsanlar ikiye ayrılıyor.
  13. Damperrrr

Gamepass mantıklı mı

tabii ki çok karlı fakat bana kalırsa 3 yıllık almak yerine 1 yıllık almak şuan için daha mantıklı. Benim fikrim böyle en azından. 3 yıl kim öle kim kala sonuçta. :)
  14. Damperrrr

Şahsen yeterince kasvetli bir ortamda olduğumu söyleyebilirim. (malatya'dayım haliyle deprem bölgesi) 1688069405 Şu aralar offline tercihimdir. Gömülüp gitmek istiyorum
  15. Damperrrr

Daha önce hiç dark souls tarzı oyunlar oynamadım, haliyle elden ring tarzı da açıkcası ilk başta hangisiyle başlamam gerektiği konusunda kararsız kaldım. İkisinden birini alırsam diğerini uzun bir süre alamıyacağım. Aslında elden ring güncel olmasıyla ve yılın oyunu ödülünü alması sebebiyle beni...
Geri