Danch34 isimli üyenin son içerikleri

1. D

W60 Klavye Bilinmeyen Usb Aygıtı Olarak Gözüküyor

Sağol reisim ılgın için
  2. D

Bi dakika reisim eski klavyem ile açıyorum biosu 1787562336 Yok reisim yine aynı
  3. D

Başka portlara takıyorum yine aynı ne klavye çalışıyor nede RGB sadece bilgisarayı kapatıp açarken Anakart ekranı geldiği sırada çalışıyor
  4. D

Reisim yanıtın için sağol öncelikle klavye sürücüsu tarayıcıda girmeyi denediğimde cihazı algılamıyor sanki usb takılı değilmiş gibi devam ediyor ve az önce klavyeyi televizyona taktım ve sorunsuz çalışıyordu rgbsi filan.
  5. D

Reis'in kusura bakma bakamadım zaten aynısını yaptım ve bilgisayayı açarken fn-f2+del bastım RGB geldi ama yine kapandı çalışmayı bıraktı
  6. D

Merhaba bi 10 dk önce bilgisayarı yeniden başlatım ve klavyem çalışmamaya başladı cihazı kaldırıp yeniden taktım yeniden başlatmsyı denedim olmuyor ne yapabilirim daha yeni aldım çok olmadı
  7. D

Rusta Yeni Başladım Hangi Serverda Oynayabilirim

Çok sağol reisim kralsın
  8. D

Rusta Yeni Başladım Hangi Serverda Oynayabilirim

Rusta daha yeni başladı m hiç bir şey bilmiyorum tek kişiyim öğrenmek için hangi serverı önerirsiniz
  9. D

7 Bin TL'ye Logitech G27 Alınır mı

pardon 11 bine kabul etmiş yine iyi
  10. D

Sağolun yardımınız için. 1780847940 Reisim senide uğraştırıyorum ama bi tane buldum açıklamada 10500 teklif gelmiş kabul etmiş link atsam bi bakar mısın https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyunculara-ozel-oyuncu-ekipmanlari-pxn-v10-pro-direksiyon-seti-1319135913/detay
  11. D

kısaaca fırsat kovala diyorsunuz anladım 1780847486 Tamamdır sağ olun
  12. D

reisim dediğin fiyatlarda yok ama bi adam var 13.500 e koymuş ama her yerde ilanı var
  13. D

O zaman biraz v10 pro ilanlarında geziyorum bulursam sizle paylaşırım sağolun reisim
  14. D

Şimdi bakarken bi tane 8 bin TL'ye shiftersız buldum
  15. D

Evet bakıyorum ggaming gentrde 16 bin tl ikinci elleri 18 bin 20 bin ona verceğim fıyata sıfırını almak daha mantıklı sağolun 1780845031 Sahibindende bakim bi g29 çok sağ olun
Geri