https://wraithesports.com/products/wraith-w60?variant=49387295244481&country=TR¤cy=TRY&gad_source=1&gad_campaignid=21172404917&gbraid=0AAAAABZqzC8jyKrF10_0Uk-RmySFfq-Fd&gclid=Cj0KCQjw4PPNBhD8ARIsAMo-icz_-zmllObmS7NnoYeZzDRqJMYT9gfD0irw6nAL9FSpwLmE2wuZJ9MaAlm2EALw_wcB bu dimi yanlıl olmasın...
Öncelikle hepinize merhaba normalde Wraithden FGG Madlions MAD60/68 Klavye (Manyetik Switch / HE veya Wraith W60 Klavye (Manyetik Switch / HE) almayı düşünüyordum ama yorumlara bakınca malzeme kalitesi çok kötü diyorlar ve bende uzun ömürlü bir klavye istiyorum %60 veya%70 sizce onun yerine ne...
Daha yeni mousem bozuldu ve yeni bir mouse almam lazım ne alacağımı bilmiyorum atack Shark düşünüyordum ama internetde durmadan kronik hatalarıjı görüyorım başka bir maıse önerisi verir misiniz kablosuz olsun lütfen. Şimdiden sağolun
Daha yeni mousem bozuldu ve yeni bir mouse almam lazım ne alacağımı bilmiyorum atack Shark düşünüyordum ama internetde durmadan kronik hatalarıjı görüyorım başka bir maıse önerisi verir misiniz kablosuz olsun lütfen. Şimdiden sağolun
Vida girişi olmayan bir monitorum var ve 2 monitor olarak kullanmak istiyorum ne yapa bilirim Ve Başka konulara bakdığımda millet çift taraflı bant ile yapıştır diyolar tutar mı emin değilim sizce ne yapmalıyım