Danch34 isimli üyenin son içerikleri

1. D

3k Bandına Klavye Önerisi

Bende Wraith aldığıma çok pişmanım reis çalışan klavye sadece kablo tak çıkartan sonra çalışmamaya başladı durduk yere bir daha alır mısın dersen bırak almayı sitelerine bile girmem
  2. D

O zaman hedefimi K1 HE ye çevirdim reis kralsın 1790439135 Reis bende aynı wratih aldım iletişime geçmeyi deniyorum ne istiyorlarsa atıyorum ne dedilerse yapıyorum ama sonuç yok bir mailden sonra cevap vermiyorlar
  3. D

Çok sağol reisim 1790438813 Sağol reisim howl 75 ve k1 he arasında kaldım artık biraz daha bakıp alıcaz
  4. D

Herkese merhaba öncelikle Bi kaç ay önceye kadar w60 kullanıyordum ve bilinmeyen aygıt olarak gözükmeye başladı ne yapsam düzelmedi bende artık bırakıp yedek klavyeme geçtim klavyede iyi bir klavye değil değistirme kararı verdim ve klavye aramaya başladım aklımda olan modeller [H2...
  5. D

Logitech G923 Sizce Alınır mı

Daha fazla çıkmıyor ve bu bütçeye pek v10 proda gelmediği için
  6. D

https://www.image2url.com/r2/default/videos/1789244630988-d3e096cb-ab2b-4527-b903-2a1297a28bd6.mp4 Buda vitesin deneme videosu 1789244686 Bakarsans sevinirim reisim çok anlamıyorum ondan 1789245538 .
  7. D

10 bin TL reisim
  8. D

Arkadaşlar bir satıcı ile konuştum test videosu istedim ve bana bunları attı sizce cihaz temiz mi alınabilir mi bir sorunu var gibi gözüküyor mu bu arada kutusu ve 1 yıl garantisi varmış öyle dedi satıcı video linklerini koyuyorum...
  9. D

W60 Klavye Bilinmeyen Usb Aygıtı Olarak Gözüküyor

Sağol reisim ılgın için
  10. D

Bi dakika reisim eski klavyem ile açıyorum biosu 1787562336 Yok reisim yine aynı
  11. D

Başka portlara takıyorum yine aynı ne klavye çalışıyor nede RGB sadece bilgisarayı kapatıp açarken Anakart ekranı geldiği sırada çalışıyor
  12. D

Reisim yanıtın için sağol öncelikle klavye sürücüsu tarayıcıda girmeyi denediğimde cihazı algılamıyor sanki usb takılı değilmiş gibi devam ediyor ve az önce klavyeyi televizyona taktım ve sorunsuz çalışıyordu rgbsi filan.
  13. D

Reis'in kusura bakma bakamadım zaten aynısını yaptım ve bilgisayayı açarken fn-f2+del bastım RGB geldi ama yine kapandı çalışmayı bıraktı
  14. D

Merhaba bi 10 dk önce bilgisayarı yeniden başlatım ve klavyem çalışmamaya başladı cihazı kaldırıp yeniden taktım yeniden başlatmsyı denedim olmuyor ne yapabilirim daha yeni aldım çok olmadı
  15. D

Rusta Yeni Başladım Hangi Serverda Oynayabilirim

Çok sağol reisim kralsın
Geri