dangerninj isimli üyenin son içerikleri

1. D

Hikayeli oyun önerisi

oynasam hikaye bitiyormu yada 2 ve 3 ile bağlantılımı
  2. D

Hikayeli oyun önerisi

mafia serisi istemiyorum bana ilgi çekici gibi oyun gelmedi
  3. D

Hikayeli oyun önerisi

80 tl kadar bütçem var epic games den hikayeli oyun önerisi lazım oynadığım oyunlar crysis remastered tüm serisi metro serisi a plague tale serisi bu tarzlarda oyun lazım
  4. D

Çözüldü✓ Windows 11 sıfırlama

windows 11 kullanıyorum sıfırlama yapmak istiyorum fakat 2 tane kullanıcı oturumum var 1 tanesinin sıfırlanmasını istiyorum diğerinin olduğu gibi kalmasını istiyorum nasıl yapabilirim
  5. D

Alcağım ekran kartı kasaya sığarmı

Sağolun hocam peki gigabyte in 3 fanlı olanı vardı rx 7700xt o sığarmı https://m.n11.com/urun/gigabyte-amd-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-gv-r77xtgaming-oc-12gd-12-gb-gddr6-192-bit-ekran-karti-54910187?magaza=dey-elektronik&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
  6. D

Alcağım ekran kartı kasaya sığarmı

Saphire Rx 7700xt pulse ekran kartını almayı düşünüyorum pb p3385b kasam var icine sığarmı Anakartım asrock a520m-hvs İslemci r5 5600 Ram 16 gb (8×8)
  7. D

Minecraft mod indirme

minecraft için topluca mod indirmek istiyorum fakat modlar teker teker iniyor böyle indirceğim modları seçip hepsini bi anda indirmenin bir yolu veya site varmı şimdiden teşekkürler
  8. D

5000tl civarında ekipman önerisi

4500 tl 5000 tl civarlarında klavye mouse ve kulaklık arıyorum şimdiden önerileriniz için teşekkürler
  9. D

Termal macun önerisi

100 tl 250 tl arası kargo ücreti olmayan termal macun arıyorum günde 4 5 saat oyun oynuyorum onun kalanı pc hep kapalı oluyor r5 5600 islemci kullanıyorum stok fan ile kullanıyorum
  10. D

Discord rol ayarlama

Hicbir kanalı görmicek rol nasıl ayarlanır
  11. D

Discord rol ayarlama

Kayıtsız rol için sadece 1 kanalı görcek rol nasıl yapılır
  12. D

Film kiralanırmı....

Apple tv var orda da heralde kiralamak varmıs orası iyi mi? kalitesi
  13. D

Film kiralanırmı....

Kaçak hiçbir yerde bulamadım
  14. D

Film kiralanırmı....

Google play film lerde kiralama var harry potter ölüm yadigarı part 1 i kiralamayı düsünüyorum kiraladıgımda türkçe dublajı oluyormu olmuyorsa baska nerden kiralaya bilirim türkçe dublajlı
  15. D

EKRAN KARTİM Mİ BOZUK MONİTÖR MU? ACİL

Brave kullanıyorum başka ne önerirsin denemek için veya bi tarayıcı ayarı varmı
Geri