darakhiel isimli üyenin son içerikleri

1. Gainward Phoenix RTX 3080 10GB – Temiz, Testli

Comment by 'darakhiel' on the classified ad 'Gainward Phoenix RTX 3080 10GB – Temiz, Testli'

Estağfurullah hocam ne demek, fiyat konusunda şehirden şehre fiyatlar değişiyor maalesef, İstanbul'da bakarsanız ben baktığımda en düşük 13.000 civarıydı, yaşadığım şehirde maalesef 16.000'dan aşağısına yok, tanıdık sayesinde en düşük 14.000'e bulabildim. Amacım Rx 6800 xt ile kafa kafaya veya...
  2. Gainward Phoenix RTX 3080 10GB – Temiz, Testli

Comment by 'darakhiel' on the classified ad 'Gainward Phoenix RTX 3080 10GB – Temiz, Testli'

Hocam açıklamada belirttim aslında bir okuyun isterseniz aradığınız bütün bilgiler orada, ben kartı 14.000 tl'ye aldım yaşadığım şehirde maalesef ekran kartı piyasası rezalet. O yüzden satacaksam çok üzmeyecek bir rakama satarım yani fiyatı öldürmeden bilginiz olsun. Asıl amacım takas yapmak.
  3. Gainward Phoenix RTX 3080 10GB – Temiz, Testli

Takas Nvidia Gainward Phoenix RTX 3080 10GB – Temiz, Testli

🔹 Model: Gainward Phoenix RTX 3080 10GB 🔹 Durum: İkinci el 🔹 Testler: FurMark testinde 15 dakikada maksimum 74°C, OCCT VRAM testinde 30 dakikada 0 hata alınmıştır (test görselleri mevcut). 🔹 Kutu / Fatura: Orijinal kutu ve fatura mevcut değildir, Palit GamingPro RTX 3080 kutusu ile teslim...
Geri