Darari13 isimli üyenin son içerikleri

1. D

Öneri 10k Bütçeye Kulaklık Önerisi

rog pelta siparişi verdim umarım pişman olmam
  2. D

çoğunlukla hikayeli oyunlar oynadığım için illa gaming olmasına gerek yok arada müzikte dinliyorum
  3. D

konuyu onun için açtım zaten önerebileceğiniz varsa duymak isterim
  4. D

kararsız kalmamın en büyük nedeni kırılma yeri zaten çünkü hiçbir darbe almadı kapıyı açmak için kalkarken masaya bıraktım dönüp geldiğimde bi kullağı sallanıyordu fotoda tam anlaşılmamış olabilir yükseklik ayarladığımız yerin hemen altı 1789057413 tekrar barracuda alırsam kulaklık standı da...
  5. D

iem hoşuma gitmiyor tekrar barracuda alcam gibi
  6. D

Razer baracuda x kullanıyordum kırıldığı için yenisini almak istiyorum bütçem max 10k sizce alabileceğim en f/p kulaklık hangisi ( illa bütçeme yakın olmasına gerek yok daha düşük ama f/p olarak iyi dediğiniz kulaklık varsa bakmak isterim)
  7. D

Yardım Fiber Bağlatma sorunu

bulunduğum böylede türk telekom altyapısı var, türkcellin sıfırdan fiber altyapı getirmesi gerekir ve getireceklerini sanmıyorum
  8. D

Yardım Fiber Bağlatma sorunu

2 Yıldır kapımızın önüne kadar fiber geldi fakat binaya bir türlü kutu konulmadı. Dilekçe verdim linkedinden yazdım hiçbir gelişme olmadı. Evden çalışıyorum toplantılar dosyalar derken ne upload ne download yeterli gelmiyor. Bu yöntemi yaparsan kesin bağlarlar dediğiniz bir şey var mı?
  9. D

Msi B850 Gaming Plus Wifi Sürücü Sorunu

Anteni takmamışım :( Farklı bir şey sanmıştım onu 1761385731 Bu arada sürücü halen yüklenmiyor ama wifi çalışıyor yüklemeden devam etsem sıkıntı olur mu
  10. D

Usb hazırlıyorum son çare olarak onu deneyeceğim
  11. D

Yeni pc aldım. montajını bitirdikten sonra açtığımda windows 11 yüklüydü tekrar yüklemedim direkt driverları yüklemeye geçtim fakat wifi sürücüsünü yüklerken böyle bi hata alıyorum Realtek ethernet driverını yükleyince wifi gözükmeye başladı fakat kullanılamaz diyor ve hiçbir ağ gözükmüyor önce...
  12. D

Sizce değişmem gereken parça var mı

Teşekkür ederim hocam. Toplayacağınız sistem size de şimdiden hayırlı olsun. dediğin gibi cuma gününü bekleyip indirim kovalayacağım.
  13. D

sağolun hocam değerlendireceğim
  14. D

anakart olarak wifi olan anakart lazım kablo çekme imkanım yok bu kasaya daha önce bakmıştım hatta birkaç gün önce konu açmıştım kasayı cooler master sıvı soğutma olarak lian li tavsiye edilmişti ikisi birleşince topladığım sistemle aynı para oluyor
  15. D

haklısınız fiyat konusunu es geçersek sistemde değiştirilmesi gereken veya daha uyumlu olur dediğiniz parça var mı
Geri