dark.exe isimli üyenin son içerikleri

1. D

İşlemcim Sürekli %100'ünü Kullanıyor

İşlemci soğutucu olarak thermalright peerless assassin kullanıyorum sessiz modda masaüstünde 37 dereceyi geçmiyor. Kullandığım kasanın (nzxt h6 flow) hava akışı çok iyi olduğu için sıcaklık konusunda bir problem çekmiyorum.
  2. D

tamamdır sağolun ben işlemcim sürekli 4.8de çalışıyor sandım
  3. D

hocam yaptım fakat olmadı geçen günlerde işlemcime OC yaptım onlan alakası olabilir mi? 1768938511 hız 4.7 ghz de ama bunun daha düşük olması lazım değil mi
  4. D

Denetim masasından güç planını nihai performansa getirdikten sonra işlemcim sürekli 4.8 ghz de çalışıyor ne yaparsam bunu eski haline getirebilirim.
  5. D

OC için Termal Macun Önerisi

sizde hangi macun vardı hocam 1768399676 Cooler Master Coolermaster Cryofuze daha ucuz hangisini tercih edeyim
  6. D

hocam oc atacam ama
  7. D

Ucuza Askerde Kullanmalık Telefon Önerisi

alabiliyorsanız kaçak alın 8 ay sonra kapanıyor askerlikde 6 ay yeter yani
  8. D

kullandıktan sonra tüpün içinde kalan macunun ömrü nedir
  9. D

hmm anladım zaten macunu 8 aydan 8 aya değiştiriyom. Şuanlık bunu alayım o zaman
  10. D

2 kere kullanılır mı peki 1768389509 hocam macunun değişme vakti geldi o yüzden yenisini almak istiyorum aldıktan sonrada oc yapacam zaten
  11. D

Kullandığım soğutucu Thermalright Peerless Assassin işlemcim ise amd ryzen 5 5600 buna sağlam bir oc yapmak istiyorum kullanabileceğim 500tlyi geçmeyecek güzel bir macun önerebilir misiniz?
  12. D

Kasa için Egzoz Fanı Önerisi

hocam alıyorum egzoz fanı için iş yapar değil mi
  13. D

yok hocam daha almadım
  14. D

aslında rgb almak gibi bir hevesim yok sadece kasamın camları karartılmış olduğu için içeriyi biraz aydınlatmak istiyorum sizin attığınız fanın rgbsi olmaması beni üzdü maalesef
  15. D

hocam bunlar iyi midir sizce
Geri