dark.exe isimli üyenin son içerikleri

1. D

Elektrikli scooter için smart tag önerisi?

Arkadaşlar merhaba scooterımda air tag var fakat telefonum samsung olduğu için özelliğini kullanamiyorum bu yüzden bende samsung smartag almaya karar verdim bana iş görecek güzel orta fiyatlı bir şey söylebilir misiniz?
  2. D

Ses Kasmaya Gerek Olmayan Oyunlar İçin Soundbar Önerisi

Arkadaşlar iyzico ve parolapara kampanyasını birleştirerek 2kya kadar soundbar almak istiyorum.Oyun için kullanacağım. Genelliklede monitorümün altında olacak.
  3. D

R55600 İçin Fiyat Performans Kule Tipi soğutucu

eğer indirimlerde yakalarsan thermalright alabilirsin https://www.gaming.gen.tr/urun/384864/thermalright-peerless-assassin-120-se-tl-c12c-6-x-6mm-isi-borulu-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/?ref=akakce bende bu var ve r5 5600 kullanıyorum performansından ve...
  4. D

Neden herkes AMD tercih ediyor?

çünkü intel kendisini yavaş yavaş çürütüyor
  5. D

Yardım Hangi Psuyu Almalıyım?

corsair rme 750w alıyodum değiştireyim mi sizce
  6. D

yok hocam malesef yetişmiyor hesapladım
  7. D

alıyorum o zaman direk yardımınız için sağolun
  8. D

işlemcim r5 5600 ekran kartım ise 3060ti fakat 1-1.5 seneye yeni bir pc alacağım o yüzden yüksek wattlı psu istiyorum
  9. D

eğer diğer modeller kötüyse bütçemi biraz artırabilirim. bi arkadaşda corsair rm750e atmıştı sizce hangisini almalıyım
  10. D

[/USER] hocam bunun sertifikası nedir ve ekran kartı için maksimum ne kadar güç verir
  11. D

bu psu ekran kartı için maksimum ne kadar güç verebilir
  12. D

3 4k civarı hocam 1744221443 normalde 3060ti kullanıyorum ama 1 kaç seneye yenileyeceğim için güçlü bir psu almak istedim
  13. D

yok hocam kasayı geçen hafta aldım nzxt h6
  14. D

xpg olanınki gold corsair olan ise bronz
  15. D

rez..
Geri