Selam arkadaşlar bütçem en fazla 1.8k ve Jbl kulaklık almayı düşünüyorum. JBL 520 BT ile 560 BT arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi ? . Veya öneriniz var mı
Selamun Aleyküm Arkadaşlar. Bir şey danışmak istiyorum. Söyle canı çok acıtmadan intihar yolları varmı. Hap vs. Gibi Direk İşi Bitiren Yada Acı vermeden işi bitiren. Bişey. Yada Bir Element Olur , bir madde olur direk kökten çözecek işi
Arkadaşlar Bütçesi olmayan dostar için Abdullah Abi Monitör dahil Bir Sistem Toplasa Güzel Olmazmı.Ben Öğrenciyim Ve Bütçem Çok Yok , Mağlum Ekran Kartlı Sistemleri Alamıyoruz . Belki Abdullah Abi Konuyu Görür. Şimdiden Teşekkürler
Hocam Elimde Sıfir Ayarında Poco X3 Pro 8/256 lık Modeli Mevcuttur. Tr Garantili 12-13 ay daha devam ediyor. Doğru düzgün bakamiyorum sınavlarım yüzünden. Ciddi alıcı iseniz İndirim olur. Hiç bir kilcak çizik bile yoktur Telefon Linki
Hocam Elimde Sıfir Ayarında Poco X3 Pro 8/256 lık Modeli Mevcuttur. Tr Garantili 12-13 ay daha devam ediyor. Doğru düzgün bakamiyorum sınavlarım yüzünden. Ciddi alıcı iseniz İndirim olur. Hiç bir kilcak çizik bile yoktur Telefon Linki
Hocam Elimde Çok Temiz Poco X3 Pro Var . Tr Garantili. 12-13 Ay daha var. Doğru düzgün Oyun Oynayamadım. Sınavalar Yüzünden. Coğu Oyunu Full Ayarlarda 60 FPS Oynatıyor. Hiç ısınma vs yok. Kamerası yeterli. NFC özelligide Bulunmaktadır. 8/256 olan Modeldir. Ciddi iseniz İndirim Olur...
Merhaba Elimde Çok Temiz Sıfır Gibi Poco X3 Pro Var . 8/256 Tr Garantili [12-13] Garantisi mevcut. Sınavlara çalışmaktan oyun oynamayadim bile. İndirim olur