Selamlar sevgiler beyler bayanlar. Ben rtx 4060 laptop arıyorum ve bütçem EN EN EN FAZLA 35K öğrenciyim ve lazım olcak bana önerseniz olurmu bulamazsanızda indirimler ne zaman başlar bi söyleseniz sevinirim iyi günler saygılar
Arkadaşlar merhaba. Bu yaz pc almak istiyom ve indirimler ne zaman olcak bilmem bana biraz bilgi verseniz ona göre para ayarlıcam da 4060 laptop istiyorum. İndirimli bir şey olursa yazmanızı isterim
@SadeceBirisi.
Usta etiketle demiştin etiketledim
Arkadaşlar merhaba. Bu yaz pc almak istiyom ve indirimler ne zaman olcak bilmem bana biraz bilgi verseniz ona göre para ayarlıcam da 4060 laptop istiyorum. İndirimli bir şey olursa yazmanızı isterim
https://www.n11.com/urun/monster-abra-a5-v211-i5-12450h-16-gb-500-gb-ssd-6-gb-rtx3050-156-144-hz-dos-fhd-dizustu-bilgisayar-47092854?magaza=monster&gad_source=5&gclid=EAIaIQobChMI-qD7_KODhwMVkeG7CB1EdArNEAEYASABEgIX_vD_BwE hayırlı günler yeğenine iyi oyunlar
merhabalar windows 11 kuruldugunda ben pc de ki bazı proggramlar ve oyunların kaybolmasını ve yeniden indirilmesini istemiyom eğer windows 11 i kurdugumuzda firek win 10 da olan programlar bize gelecekmi ve gelmiyosa bunun çözümü varmı ?