Dark01 isimli üyenin son içerikleri

1. D

Flash disk biçimlendirme hatası

Selam arkadaşlar flash diskimi biçimlendirmeye çalıştığımda disk yazma korumalı hatası alıyorum ve hiçbir şekilde biçimlendiremiyorum.İnternetten birkaç yöntem denedim fakat genede olmadı.Mesela diskpart yöntemini denedim olmadı.Nasıl yapılacağını bilen varsa yardımını bekliyorum.
  2. D

27 inçde 2k 4k Farkı?

Dostum ben oyun için alacağım oyunlarda fark görebiliyo musun? 1764696300 Kararsızım aga
  3. D

27 inçde 2k 4k Farkı?

Selam arkadaşlar.27 inçlik bir monitörde 2k ile 4k görüntü arasında ne denli bi fark var? Belli bi noktadan sonra insan gözü algılayamıyor.Ben 140 ekran bi led tv de aynı videoyu 2k ve 4k ayarında izledim ve fark göremedim doğrusu.Ben detaycı bir insanımdır emin olun dikkatli baktım.O yüzden 27...
  4. D

Atom Bilişim güvenilir mi?

Selam arkadaşlar pc almayı düşünüyorum ve atom bilişimde 4090 lı pc yi 150 000 TL'ye gördüm.Bu siteden alışveriş yaptınız mı? Bu site güvenilir mi?
  5. D

1337x Torrent sitesindeki arama problemi

Evet
  6. D

Yo kardeş aynı site fakat bende bu şekilde olmuyor nedense.Bazı filmleri olması gerektiği gibi bulup sıralıyor bazılarıysa çıkmıyor anlamadım ya çıldırıcam. 1762701977 Yo kardeş aynı site fakat bende bu şekilde olmuyor nedense.Bazı filmleri olması gerektiği gibi bulup sıralıyor bazılarıysa...
  7. D

Selam arkadaşlar nasılsınız? Umarım iyisinizdir.1337x torrent sitesinde film indirmek için arama kısmına filmin adını yazdığım halde yazdığımla alakalı sonuçlar çıkmıyor.Örneğin The Dark knight yazıyorum Dark phoenix çıkıyor aradığım şey çıkmıyor.Bunun sebebini ve nasıl düzeltilebileceğini...
  8. D

Ekran kartının VRAM ine RAM den ekleme yapmak oyunlarda problem yaratır mı?

Selam arkadaşlar ekran kartı almayı düşünüyorum fakat piyasa pahalı biliyosunuz.Çoğunlukla lol oynucam ve lolde fps i işlemci belirlediği için iyi bir ekran kartına ihtiyaç yok.Fakat alacağım ekran kartının vrami 4 gb arada başka oyunlarda oynayacağım için bu yetmeyecektir o yüzden 16 yada 32 gb...
  9. D

PTT AVM NİN KAPALI KUTU ÜRÜN OLMAYAN AÇILIP DENENEN ÜRÜN ALINIR MI?

1740395601 bencede şüphelendirici o yüzden kararsız kaldım tavsiyen için teşekkürler
  10. D

Tavsiyen için teşekkürler
  11. D

https://www.pttavm.com/lg-27gn65r-b-27-inc-144hz-1ms-g-sync-fhd-ips-gaming-monitor-p-1167759410?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.17.6 1740391348 Neden?
  12. D

aynı ürün hepsi buradada 13.018,50 TL 1740391212 Üzdün beni :(
  13. D

Selam arkadaşlar PTT AVM den LG UltraGear 27GN65R-B 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü satın almayı düşünüyorum fakat açıklamasında [ GARANTİLİ ÜRÜN, SADECE DIŞ KARTON KUTUSUNDA YIPRANMA VARDIR. CİHAZ SIFIRDIR. KULLANILMAMIŞTIR. TESTLERİ İTİNA İLE YAPILIP KUTUSUNA KONULMUŞTUR...
Geri