Selam arkadaşlar flash diskimi biçimlendirmeye çalıştığımda disk yazma korumalı hatası alıyorum ve hiçbir şekilde biçimlendiremiyorum.İnternetten birkaç yöntem denedim fakat genede olmadı.Mesela diskpart yöntemini denedim olmadı.Nasıl yapılacağını bilen varsa yardımını bekliyorum.
Selam arkadaşlar.27 inçlik bir monitörde 2k ile 4k görüntü arasında ne denli bi fark var? Belli bi noktadan sonra insan gözü algılayamıyor.Ben 140 ekran bi led tv de aynı videoyu 2k ve 4k ayarında izledim ve fark göremedim doğrusu.Ben detaycı bir insanımdır emin olun dikkatli baktım.O yüzden 27...
Yo kardeş aynı site fakat bende bu şekilde olmuyor nedense.Bazı filmleri olması gerektiği gibi bulup sıralıyor bazılarıysa çıkmıyor anlamadım ya çıldırıcam.
1762701977
Yo kardeş aynı site fakat bende bu şekilde olmuyor nedense.Bazı filmleri olması gerektiği gibi bulup sıralıyor bazılarıysa...
Selam arkadaşlar nasılsınız? Umarım iyisinizdir.1337x torrent sitesinde film indirmek için arama kısmına filmin adını yazdığım halde yazdığımla alakalı sonuçlar çıkmıyor.Örneğin The Dark knight yazıyorum Dark phoenix çıkıyor aradığım şey çıkmıyor.Bunun sebebini ve nasıl düzeltilebileceğini...
Selam arkadaşlar ekran kartı almayı düşünüyorum fakat piyasa pahalı biliyosunuz.Çoğunlukla lol oynucam ve lolde fps i işlemci belirlediği için iyi bir ekran kartına ihtiyaç yok.Fakat alacağım ekran kartının vrami 4 gb arada başka oyunlarda oynayacağım için bu yetmeyecektir o yüzden 16 yada 32 gb...
Selam arkadaşlar PTT AVM den
LG UltraGear 27GN65R-B 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü satın almayı düşünüyorum fakat açıklamasında [
GARANTİLİ ÜRÜN, SADECE DIŞ KARTON KUTUSUNDA YIPRANMA VARDIR.
CİHAZ SIFIRDIR. KULLANILMAMIŞTIR. TESTLERİ İTİNA İLE YAPILIP KUTUSUNA KONULMUŞTUR...